• 169
    "galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." demiş, güzel hagi.

    işte bu maçtan önce umut var, fakat çok değil. barcelona'ya oynadıkları gibi oynamazlar argümanını anlamakta güçlük çekiyorum. neden? bu adamlar ligden kopmuşlar mı? evet. ee nasılsa ligden koptuk, barça'yı da yendik, kral kupasında da finale de çıktık gibisinden lakırdılarla bu maça asılmayacak mı bu adamlar? bu maça barça maçı kadar önem vermeyecek olanlar taraftarlardır, milyon euroları götürüp aldığı paranın hakkını vermesi gerekn profesyonel futbolcular değil. bu yüzden geçiniz, bize karşı böyle olamazlar geyiklerini.

    barça maçında da gördüğümüz üzere bu adamlar fizik kuvvet olarak bizim 2 katımız, oradan oraya koşup alan daraltıyorlar, önde basıyorlar, forlan-reyes-agüero-simao gibi 4 seri adam da oradan buradan ayaklarını uzatarak kaptıkları toplarla 1 ara pas gönderirler agüero ve forlan 1-2 kaçırır 3.sünde franco küfür yiyen adam olur. bu 1.

    tiago ve asunçao 2'lisi her türlü bizim topal-sarp 2'lisini döver, biz atağa çıkarken toğpu kaptırıp dağınıl savunma anlayışımızla golü yeriz. etti 2.

    agüero sola doğru attığı meşhur çalımlardan birini ceza sahası içinde uğur'un belini kırarak yaparsa, franco klasik elini uzatıp çekme ve topa melül melül bakma hareketiyle topu ağlardan alır. bu da 3.

    forlan'ın o hayvani füzeleri var bir de ama şükür ki franco o açıdan iyi biraz. fakat jeneriklik gol yememe konusunda kimse garanti veremez bu da 4.

    şimdi adamların bize bariz üstünlük sağladığı 4-5 alan var. ahan da yukarıda yazdık. bunların hepsini bir maçta yapamayacaklarını umut ederek en az 2 gol yeriz hacım. işte burada devreye biz giriyoruz.

    kalecileri 19 yaşında bıyıkları terleyen genç delikanlı, tecrübe yok, yan toplar zayıf, birebir zayıf, uzaktan şutlar zayıf-(tır herhalde). bu yüzden elano, keita, caner bol bol uzaktan şut çeksin, kaleyi bulanlardan 1'i mutlaka gol olacaktır.

    kornerlerde ve serbest vuruşlarda türk milli takımından farksız olnmalarından kelli adam paylaşımı özürlüsü olmaları hasebiyle buradan da 1 gol bulabiliriz.

    orta sahayı top kaptırmadan geçtiğimiz zamanlarda, elano ve arda gibi araya iyi oynayan 2 oyuncumuz için bir zahmet araya kaçacak olan keita-gio-çolak kişileriyle de bir gol kaçırmamız gayet muhtemel, bak kaçırmak dedim.

    ve keita... aceto'nun dediğine göre antonio lopez aksıyormuş. e o zaman yaz tahtaya keita'nın bir asistini.

    skor tahmini yapılamayacak 3 maçtan 1'idir bu. adamlar günlerinde olursa 5 atarlar, değillerse gol bile atamazlar; keza aynı durum bizim için de geçerli.

    umarım gününde olan taraf biz oluruz, fatih terim deyişiyle "allah yardımcımız olsuun!!!"
App Store'dan indirin Google Play'den alın