resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3757
    son zamanlarda sürekli eksikliğini çektiğimiz, bir gelip bir giden, bizimle olan kaderi sezon sonunda kalıcı olarak kesinleşecek sprinter oyuncumuzdur. onyekuru gerçekten ilginç bir oyuncu. ne tam beğenebiliyorsunuz ne de yerebiliyorsunuz. bir kere skora katkısı var. zaten skor katkısı olmasa oyun içinde çok fazla göze batmadığı için eleştirilir. onyekuru, kendi tarzında olan oyunculara göre defans yardımı olan bir kanat oyuncusu ayrıca. bu, onu biraz daha özel yapıyor bence. pas oyununa çok yatkın değil, kenar ortası ve şutu pek yok ama zaten bu hıza ve skor katkısına bir de bu özellikler eklense satın alma opsiyonu 4.35 olmazdı.
    onyekuru' nun opsiyonunun kullanılıp kullanılmaması durumunda ise bence teknik heyetin planlaması önemli. nasıl bir oyun oynayacağız, bunu kimlerin etrafında kuracağız, alternatif planlar ve isimler kim olacak, bu denklemler üzerinden transferine karar verilecektir. şu an gösterdiği performansın ben bu konuda belirleyici olmaması gerektiğini düşünüyorum. 6 ay oynamadan geldi, üzerine covid oldu ve annesini kaybetti. ve sakatlandı. onyekuru' nun sağlıklı olduğunda neler yaptığını/yapabileceğini biliyoruz. yaz kampı geçiren bir onyekuru' nun verimli olacağı açık.
    bana kalırsa satın alma opsiyonu da gayet uygun. bize olan bağlılığı, alışma sürecinin olmaması ve ailesiyle burada mutlu olmasını da düşününce bizim adımıza olumlu gözüküyor. işlerin umduğumuz gibi olmadığını düşündüğümde de kendisinden zarar etme olasılığımız yok. 23 yaşında ve potansiyeli belli bir oyuncu. makul maaş olduğu sürece ne onyekuru' dan ne halil' den ne de mostafa gibi oyunculardan zarar etmezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın