resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3703
    kendisinin 4.3 m euroluk satın alma opsiyonunu kullanıp, canlı yayında sözleşme imzaladıktan sonra o zamanki başkan ayağa kalkıp "az önce sözleşme imzaladığım bu kalemi havaya atıyorum, yere düşmeden tutana 6m euroya onyekuru'yu satıyorum" dese, ali koç ve emre belözoğlu ikilisi bir anda yoktan salonun ortasında belirir, slow motionda shifte basmış max payne gibi kalem yere düşerken havada kaparlar.

    n'koudou gibi niteliksiz adama 4.5m euro, samatta gibi taşlanan bir oyuncuya 6m euro ödenebilen yerde, muadillerinden 5 yaş genç ve ligin net olarak bugı olan onyekuru'nun tartışılmasını dahi kabul etmiyorum. adam hala sayıyla 23, yazıyla yirmi üç, romen rakamıyla xxııı yaşında. biz böylesi uygun bir opsiyonu kullanmazsak da rakiplerimizden birine gitmesinde hiçbir sakınca ve engel yok ki havada kapılacaktır.

    neyse ki benim hiç haz etmediğim ama bu sefer devreye girmesinden çok memnun kalacağım hocanın bir evlat uygulaması var. onyekuru da çok şükür bu evlatlardan has olanlarından. hocam evladını bırakmaz. oyna devam, onyekuru camiamıza hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın