• 159
    artık kacıncı kez cümlelerimi silip yeniden yazdığımı bilmiyorum. bu maç teknik, taktik açıdan bu işin üstadları tarafından aylardır irdelendi. ben istesemde yazılanların üstüne bir şey ekleyemem. bir taraftar olarak futbolcularımızdan beklentilerimi şöyle ifade etmeye çalışayım...
    babam anlatır. rahmetli dedem erzurumun o soğuk günlerinde, askerden getirdiği radyonun başına oturur, sigarasını sarar metinin maçını dinlermiş.
    zor koşullarda geçen hayatında kendi için yaptığı tek şey buymuş rahmetlinin. bugün maça çıkacak galatasaraylı futbolculardan tek beklentim işte o metin gibi oynamaları. yenilmekten korkmamaları.
    aslında her maç o hep anlatılan metin gibi oynamalarını isterim ama bu maç özellikle belirtme ihtiyacı hissetim. çünkü hem tanıdığım galatasaraylılarla yaptığım konuşmalardan hem de internetten takip ettiğim yorumlardan çıkardığım kadarıyla bir yenilme travması almış başını gitmiş... o yok, buramız eksik, çok pis yenilcez vs vs. şimdiden olası bir mağlubiyetin bahaneleri üretilmeye başlanmış.
    olabilir... galatasaray yenilebilir ve hatta fark yiyebilir ama galatasaray taraftarının ve medya kalemlerinin yenilgi fobisi, yahut yenilgi travması geçirmeleri olmaz/olmamalıdır. galatasarayı kuranların bugünkülere yüklediği misyonu bilenler böyle hislere kapılmamalıdır.
    bugün sahaya çıkacak aslanların "metin gibi" oynayarak o travmadaki kesime "galatasaray" ın ne demek olduğunu göstermeleri en büyük dileğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın