• 27199
    marcao(24)-saracchi(23)-taylan(26)-emre kılınç(26)-henry onyekuru(23)-mustafa muhammed(23)-oğulcan(25)-halil dervişoğlu(21)

    ilk seferde aklıma gelen galatasaray çekirdeği bu. genç, yetenekli, potansiyelli... galatasaray2ın kadro mühendisliğinin ligdeki diğer takımların çok çok önünde olduğunu düşünüyorum. ne oyuncu sayısı bakımından şişik ne de yaşlı bir kadro temeli var. seneye kiradan dönecek emin bayram, atalay babacan, abdussamet karnuçu gibi yetenekleri de düşünürsek önümüzdeki 5-6 yılı domine etme şansımız mevcut. luyindama satılıp, falcao'nun da maaşından çıkılırsa 2-3 iyi takviye ile daha da güçlenebiliriz. arda, soso, muslera gibi kiradan dönecek diagne gibi tecrübeli ve kaliteli oyuncular da takımda mutlaka kalmalı.

    fatih terim'i her ne kadar eleştirsem de bu sezon için, gelecek seneleri düşünerek yaptığı bu revizyon çok önemli. seneye devam ederse de etmezse de bu kadro ligi domine etmeli avrupa'da da başarılı olmalı. bu kadronun bu sezonu en azından 2. bitirip şampiyonlar ligi ön eleme bileti almasını istiyorum. yıllardır süren türk takımlarının ön elemede çuvallama senaryosuna bu takım son verebilir. beşiktaş bu sene en istikrarlı takımdı ama sezonun hiçbir evresinde bu takımın çıktığı 8-9/10 luk oyun performansına çıkmadı. fenerbahçe'nin ise bir oyun bulması 33. haftayı buldu mutlaka takılacaklarını düşünüyorum. oyuncular varını yoğunu ortaya koyup ilk 2 sıra için gerekeni yapmalı, rakiplerimizin takılcacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın