• 27197
    2005-2006 yılında fb kadro kalitesi olarak bizden fersah fersah öndeyken ve kıran kırana geçip zaman zaman hakemleri de yenerek sarıyla kırmızıyla alnımızın akıyla şampiyonluğa ulaşırken çevremde inanan nadir galatasaraylılardan biriydim. fenerliler o kadar kibirli ve kendinden emindi ki her şeye rağmen hak eden bizdik. son haftaya ikinci girmemize rağmen kesin şampiyonuz dediğimde bana gülen fbli dostlar, gözümün önünde kızdırma amaçlı daha hafta içinden hafta sonu için şampiyonluk kutlaması planlarını konuşanlar olmuştu. ancak linkini verdiğim videodaki adnan polat gibi ben de bütün kalbimle inanıyordum.
    https://www.youtube.com/watch?v=TaYiGr2DoyE

    2011-2012 sezonu türlü katakulliler ile iş son maça hem de de kadıköy'e taşınmıştı. o günde müthiş bir stres vardı ama biliyordum alacaktık çünkü yine türlü adaletsizliklere rağmen hak eden bizdik aksi olamazdı olmamalıydı. o gün iş için konuştuğum farklı şehirdeki bir meslektaşımla bizim hakkımız olduğunu ve akşam şampiyonluğu alacağımızı söylemiştim. çok şükür aslan futbolcularımız da oradan alnının akıyla çıkmıştı.

    2018-2019 sezonunda 8 puan gerideyken dahi yine burada çoğu kişi bu iş bitti dönmez artık derken bizim gibi az sayıdaki vazgeçmeyen galatasaray taraftarı ile aynı düşüncede olan hocamız 8 de kapanır 18 de diyerek bize yakışanı yapmış ve sezon sonu da kupayı çekip almıştık. burada dikkatinizi çekmek istediğim bir husus da ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon olduk. yani 10 hafta kala umudunu kaybetmişlere bunu söylesek gülüp geçerlerdi.

    şimdi geldik 2020-2021 sezonuna.

    mart ayından beri bjk 8 puan öndeyken dahi yazdım, söyledim. bu beşiktaş şampiyon olamaz, olmamalı. biz mi olacağız fb mi onu kalan haftalarda göreceğiz.

    kendi adıma tıpkı 2005-06, 2011-12 ve 2018-19 sezonlarındaki gibi ümidimi koruyorum. daha da önemlisi hak ettiğimizi düşünüyorum. hakemlerin bjk lehine ve bizim aleyhimize yaptığı hatalar ile gelen ve giden puanlar, benzer pozisyonlarda uygulanan çifte standartlar olmasa puan olarak önde olacaktık. ne zaman nerede olur bilmem ama bu bjk daha puan ya da puanlar kaybedecek.

    şu an sözlükte benim gibi düşünen, hisseden az sayıda da olsa yazarların olduğunu biliyorum ve onlara selam olsun.

    umarım her şey umduğumuz gibi gelişir ve biz hak etmişizdir. allah utandırmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın