• 14451
    24.4.2021 gününde yine beşiktaş'ın maç kazanmasını isteyenler, fenerbahçe'yi şampiyon ilan edenler tarafından basılmış sözlük.

    1 ay önce beşiktaş'ın uzay futbolu oynadığını iddaa edenler, devre arası cenk tosun'un sezonun transferi olduğunu, osayi'nin 30 milyon euroya satılacağını söyleyenler olduğu için normal geliyor artık.

    sözlükte yazan çoğu kişinin maç izlemediğini düşünüyordum zaten artık eminim. maç falan izleyen yok çoğu yazar televizyonda, sosyal medyada gördüğü şeyleri baz alarak entry giriyor.

    kasımpaşa
    alanya (d)
    erzurum
    ankaragücü(d)
    sivas
    kayseri(d)

    fenerbahçe bu rezil oyunuyla düşmemeye oynayan kasımpaşa, erzurum, ankaragücü ve kayseri'yi, avrupaya oynayan beşiktaş'lı hocaların takımları alanya ve sivas'ı yenip şampiyon olacakmış.

    antalya(d)
    konya
    gençler(d)
    beşiktaş
    denizli(d)
    malatya

    buyrun bu da bizim fikstür. antalya'nın kupa finalini çıktığından beri iddaası yok son 5 maçın 4ünü kaybetmiş. konya'nın ligle işi yok. bizim maça kadar 6 puan almazsa gençler düştü. denizli zaten 2 hafta önce düştü. içerde oynanacak beşiktaş maçı dışında 1 tane maç yok fikstürde. üstelik fenerbahçe'ye ikili averaj üstünlüğümüz de var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın