• 34
    taraftarı ikiye bölen bir başka durum. sanırım fatih hoca gidene kadar her konuda böyle ikiye ayrılacak taraftar. ben de ya rakipleri ben mi yanlış biliyorum dedim ve tek tek yazdım aşağıya oyuncuları;

    kaleci

    beşiktaş: ersin, utku
    fenerbahçe: altay, harun
    galatasaray: muslera, okan, fatih

    sağ bek

    beşiktaş: rosier, necip
    fenerbahçe: nazım, gökhan
    galatasaray: yedlin, linnes, şener

    sol bek

    beşiktaş: nsakala, rıdvan
    fenerbahçe: caner, novak
    galatasaray: saracchi, emre

    stoper

    beşiktaş: vida, montero, welinton
    fenerbahçe: tisserand, szalai, serdar, sadık, lemos
    galatasaray: luyindama, marcao, donk. ozornwafor

    ön libero

    beşiktaş: josef
    fenerbahçe: gustavo
    galatasaray: taylan, etebo

    orta saha

    beşiktaş: atiba, dorukhan, oğuzhan, ljajic, mensah
    fenerbahçe: sosa, ozan, pelkas, mert hakan, mesut, irfan
    galatasaray: gedson, emre kılınç, akbaba, ömer

    sağ açık

    beşiktaş: ghezzal, gökhan töre
    fenerbahçe: osayi, sinan, thiam
    galatasaray: feghouli, oğulcan

    sol açık

    beşiktaş: larin, nkoudou
    fenerbahçe: perotti, ferdi
    galatasaray: kerem, onyekuru, babel, arda

    forvet

    beşiktaş: aboubakar, cenk
    fenerbahçe: samatta, valencia, cisse
    galatasaray: falcao, mohamed, halil

    yukarıya bakınca orta saha harici hiçbir yerde rakiplerimizin gerisinde olduğumuzu düşünmüyorum. sağ açık diye düşünebilirsiniz böyle bakınca ama sol açıkta bir ton oyuncu var; hoca muhtemelen iki tarafta da kullanmayı düşünmüştür bu oyuncuları ki kullanmaya da çalıştı.

    tartışmalarda şener'in ismi çok geçiyor, oğulcan keza öyle. şener takımımızın 4. sağ beki. lider beşiktaş sadece tek sağ bek ile götürüyor tüm sezonu. alternatifi necip. oğulcan benim de büyük beklenti içinde olduğum bir oyuncu değil fakat iki kanattaki oyuncuları toplayınca zaten hepsinin gerisinde bir oyuncu. oğulcan dinamizm getirir diye oynamasını isteyen var sadece de sanki onu diyenler takımın en iyisi oğulcan diyormuş gibi muamele yapılıyor. ya fenerbahçe sinan'ı, beşiktaş da gökhan'ı sokuyor yedekten. adamların yedekten girip skor katkısı verecek oyuncusu yok neredeyse biz kerem'i daha yeni oynatmaya başladık.

    işte onyekuru, gedson top oynamadı diyenler var yine. halbuki ghezzal, aboubakar da top oynamadan geldi. josef saçma sapan bir ligden geldi. ama bu adamlar oynuyor. ki onyekuru geldiğinde muazzam başladı. gedson da şu an bence gayet iyi durumda.

    kalede okan varken ve muslera devre arası dönecekken 3. kaleciyi hoca istiyor diye aldık. beşiktaş utku ve ersin'e kaldı. bak yokluk diyorsanız hep beşiktaş'tan örnek veriyorum, yokluk odur. adamlar piyasada elden ayaktan düşmüş adamları aldılar, bir iki de eldekilerden çıkardılar ve liderler.

    sezon başından beri orta saha da orta saha. evet, biliyoruz orada eksik olduğumuzu. hepimiz görebiliyoruz bunu. ki bence as oyuncu konusunda sıkıntımız yok fakat alternatifimiz yok burada. fakat senin elinde atalay varken kiraladın, bartuğ varken hiç denemedin. her yerde bol alternatifli kadro var elimizde ama bir orta saha yok ise oraya da bir çaresine bakacak hoca. evet, emre kılınç'ı çekti oraya ki bence emre çok verimli orada ama o kadar. görüyorsun işte rakibin sol bek çıkarıyor alttan, trabzon sağ bek çıkarıyor. sen de dene.

    yani az çok ben de takip ettim futbolu. ben de fatih terim kadar istediği yapılan bir teknik direktör görmedim. tudor'a transfer yapıldı deniliyor da o takımda oyuncu yoktu, transfer yapılacaktı tabi. bir de yönetim kötü durumdaydı ve kendini kurtarmak için paraları harcadı. ve o kadroda da alternatif sıkıntısı vardı.

    inatla görmezden geliniyor içinde bulunduğumuz durum. bugün baba takımlar ekonomik nedenlerden dolayı devrim yapacaklardı neredeyse. perez çıkıp bir ton açıklama yaptı. o takımlar bu kadar sıkıntı çekerken bir de bizi düşünün. bunun üstüne cezamızı düşünün. bir de euro kurunu düşünün. sonra da hala transfer de transfer diyebiliyorsanız ben daha bir şey diyemiyorum.

    yönetimin amatör branşlarda gösterdiği performanstan dolayı çok rahatsızım ve işleri değiştirmeyeceklerini de görüyorum. beklentim kalmadı kendilerinden* ama fatih hocayı aklamak için gösterilen tavırdan dolayı sürekli yönetimi savunur halde buluyorum kendimi. ben de gitmelerini istiyorum ama bunu söyleyemiyorum. sürekli bir bahane yaratmaya çalışıyoruz. ben hocanın performansının düzeleceğine inanıyorum dersiniz, seneye daha iyi olacağız dersiniz ya da bu tarz şeyler... ben de saygı duyarım ama sürekli bahane ürettiğiniz zaman olmuyor. bizim de gözümüz var, bizim de algılarımız açık ve görebiliyoruz, anlayabiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın