resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3575
    eğer başkan olursa adnan sezgin’i tekrar kulübe musallat edecek olan kişi.

    bu adını ağzıma bile almak istemediğim şahıs başkan olursa her sene yeni bir teknik direktör, her sezon ortasında teknik direktör kovduğumuz yıllara geri dönüş yaparız.

    ilk önce teknik direktör getirir, sonra da aynı teknik direktörü kovabilmek için kırk takla atar, mobbing uygular, istediği transferleri yapmaz vs. vs. ali cengiz oyunları bu şahsın en iyi bildiği şeyler arasındadır.

    örnekler vereyim isterseniz. skibbe’yi takımın başına getirip sonra istifa etsin diye yardımcılarını görevden aldığı gibi.

    gerets’in ikinci sezonunda istediği hiçbir transferleri yapmadığı gibi. tüm yaz orta sahaya adam arayıp gerets’in istemediği inamoto’yu getirmişti. ayrıca sezon sonu sözleşmesi bitecek olan gerets’in sözleşmesini uzatıp iki ay sonra tazminat ödeyerek gerets’i kovabilecek kadar dahi dir(!!!)kendisi.

    aynı mobbingi rijkaard’ın ikinci sezonunda da uyguladı. tüm yaz transfer yapmayıp lig başlayıp ilk iki maç sıfır çekince ve avrupada ukrayna’nın köy takımına elendikten sonra alelacele misimoviç ve insua’yı getirmişti bu şahıs! bu iki transferi de taraftarın sesini kesmek için yaptı.

    ayrıca bu herifin fb yöneticisi murat özaydınlı ile 3 temmuz sürecinde ortaya çıkan tapesi var ki tam evlere şenlik!!! telefon konuşmasında murat özaydınlı bu şahsı 2011 yılında trabzonla oynayacağımız maç öncesi takımını trabzonu yenmesi için nasıl motive etmesi gerektiğini anlatıyor. hepsi fb’yi şampiyon yapabilmek için.

    link: https://www.google.no/...ren-diyalog-20453744

    bu herif bırak başkan olmayı, kulübün kapısının önünden bile asla geçmemeli.

    edit: ayrıca kendisi nihat özdemir’in iş ortağıdır. bunu da yazalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın