• 396
    galatasaray atak bir oyun segerilemek için savunmayi biraz daha önde kurmaya çali$ti ancak bunda maalesef pek ba$arili olamadi. ilk yari trabzon etkiliydi. direkten dönen bir kafa vuru$u ve 1-2 isabetli $utlari vardi. ancak biz vasat iken, onlar vasati biraz daha a$abildiler. trabzon'da tutuk oynadi. fatih hoca $ut tehlikesi adina oyuna babel ile ba$ladi ancak babel bir türlü o pozisyonlari bulamadi. $ener nwakaeme'yi kaçirmamak için çok gitmedi, saracchi ise berbat bir oyun çikardi. gerçekten çok kötüydü. orta saha'da bir $eyler eksikti. trabzon ilerde basti ve orta saha'da hiç bir oyuncu sorumluluk alarak top çikarma gayretine girmedi. hal böyle olunca hakem'e çok i$ dü$medi ve ilk yari kisir bir futbol ile sona erdi.

    ikinci yariya feghouli / h.i. dervi$oglu degi$ikligi ile ba$ladik, zira feghouli 3 gündür iftar yapmiyormu$ gibi i$tahsiz oyunuyordu. halil ibrahim oyuna hücum manasinda bir $eyler katmaya ba$layacakken, iyi oynayan gedson sakatlandi ve yerine emre akbaba girdi. 60'dan sonra gole kadar biraz bir $eyler yapmaya çali$tik ancak istenileini bir türlü sahaya yansitamadik. golde luyindama'nin suçu kadar edgar ie'yi bombo$ birakan takim arkada$larinin da kabahati var. adam bombo$ kadi birden ve yine jeneriklik bir gol yedik. hava toplarinin göbege indirilmeyecegi futbola ba$lanilan alti liglerde ögretiliyor. bu nedenle bir defans oyuncusunun yapmayacagi cinsten bir hataydi ve 2 puana mal oldu.

    gole gelince. halil ibrahim yine yapacagini yapti ve tehlikeli yerden serbest vuru$ kazandirdi. serbest vuru$un ba$inda ömer bayram'i görünce, hadi yaa, akbaba niye vurmuyor dedim, megersem akbaba dogru yerde duruyormu$. :) çali$ildi ise güzel bir taktik diye dü$ünüyorum. ilk yarida babel'in bir frikigi vardi. ke$ke orda da böyle organizasyon dü$ünülseydi.

    sonuç itibari ile sahada isteksiz bir galatasaray vardi. sanki 1 puan yetecekmi$ gibi adeta beraberlige oynayan bir galatasaray. $imdi alinan bu 1 puan ile ne mi oldu? matematiksel olarak $ampiyonluk $ansimiz devam etti ve bununla birlikte i$kence ve karin sancilari da.

    ulan gassaray..
App Store'dan indirin Google Play'den alın