• 395
    maçı izleyemedim sadece özet görüntülerle yorum yapabilirim. maç boyu trabzonspor'un atakları olmuş, onlar gol attiktan sonra ancak bir iki pozisyona girmişiz.
    yediğimiz golde herkes luyindama'ya sallamış ama orada luyindama'dan daha fazla sallanacak kisiler ortasaha oyuncuları. zira o bölgede o adam nasıl o kadar bos bırakılır birilerinin anlatması gerekiyor. luyindama evet hatalıdır ama ondan daha fazla o bölgede o adamı bos bırakanlar hatalıdır.
    terim'in ise artık isimlerden vazgecip sahada koşacak, mücadele verecek isimlere forma vermesi lazim. babel'in yapıp da halil'in yapamayacağı sey sadece uzaktan şut olabilir, ki o da bizim takımda yasak olduğundan sorun degil.
    feghouli'nin yaptığı ince isleri daha önce de gördük ki gedson, taylan ve emre üçlüsü halledebilir yeter ki kanatlarda da kendilerine destek olabilecek, üstlerinden yük alacak oyuncular olsun. genç ve koşan takım lazım. ha diyorsanız ki bunlari dinlendirecek adam lazım o zaman arda'yı oynatırsanız o biraz topla oynarken dinlendirir, soso gibi kolay top da vermez oynatmaz da rakibe.
    kısacası terim artık bizim tanıdığımız adam degil. kendisi de yorgun ve yılgın. bu evlilik daha fazla sürmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın