• 390
    hiç bir şey oynamadığımız maç. hatta maç daha fazla trabzon’a baktı bile diyebiliriz. 2. yarının başında bir 15-20 dakika kazanmayı istedik. emre akbaba değişikliği uzun süre sonra olumlu katkı verdi. istasyon olan bir oyuncu izledik sahada. ancak takımın organizasyonsuzluğu ve en nihayetinde yetenek eksikliği maçı kazanamamıza neden oldu. son dakikada gelen gol ise 3.lüğümüz için önemli bir gol oldu.

    milyon eurolar harcanmış takımda duran top kullanacak, etkili orta kesecek ve bu pozisyonları vuruş becerileriyle tehlikeye sokabilecek oyuncumuz bulunmamakta.

    galatasaray futbol takımı özellikle devre arası takviyelerinden sonra ilk yarıya göre daha iyi bir performans sergilemeliydi. bir taraftar olarak umut taşımıyorum ve sevgili hocam döneminde böyle bir şey yaşamamız çok üzücü. seneye şöyle yaparız düzeliriz diyemiyorum. bu oyun planıyla galatasaray daha çok bireysel hata yapar, hakemleri suçlar, puanlar kaybeder.

    önümüzde en nihayetinde 6 maç kaldı. 2020-21 sezonu ankaragücü deplasmanıyla başlayan işkence sona erecek. bu camia fatih terimle de fatih terim olmadan da yarışmayı beceremiyor. işler yolunda gittiği sürece, şans faktörü, hakem faktörü gibi kontrol dışındaki olaylae bizim yanımızda olduğunda kendimizi nisan sonuna, mayıs başına atıyoruz ve sonunda gülüyoruz. diğer bütün senaryolarda anında kırılıyoruz ve futbol işkence geliyor. hedefsiz kalmak kadar kötüsü yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın