• 385
    daha ilk yarı sonunda demiştim fatih hocanın beynine kan gitmiyor yine belli diye. takımı da maçın ikinci yarısında kafası kesilmiş tavuk gibi koşturdu sadece. sahada 1 tane biraz futbol aklı olan oyuncu kalmadı.

    17 nisan 2021 göztepe galatasaray maçı'nı da halil sayesinde kazanığımızı öğrenmiş olduk böylece. o maçta halil ve kerem ikilisi maç boyunca koşarak feghouli'ye sadece kendi oyununu oynaması için rahatlık sağladı. bu maçta halil yoktu babel vardı ve feghouli deli dana gibi koşturmaktan başka bir şey "yapamadı". çünkü topun peşinden koşmak zorunda kaldı. ikinci yarıda feghouli'yi çıkarıp halil'i aldı. babel yerine almalıydı! böyle yapınca halil ve kerem koşarken aklını sahaya koyup top çevirebilecek adamı çıkarmış oldu. sonra da emre kılınç'ı da çıkararak sahada tamamen futbol aklı olmayan bir takıma çevirdi.

    şu zamanlarında babel'i kanat oynatmakta ısrar eden teknik aklı sonuna kadar sorgular, eleştiririm!

    maçta sağ kanadımız sıfırdı şener sayesinde. babel'i de sola koyduk kanatlar durdu.

    karambole bir gol attık maç 1-1 bitti. neye sevinelim?

    maç boyunca duran topların herhangi birinde heyecanlanan var mıydı aranızda? ben heyecanlanmak çok istedim ama kendi kendime bile samimi gelmedim. olmuyor heyecanlanamıyorum duran toplarda. atılan gol öncesindeki duran topu kazandığımızda maç bitti geçmiş olsun diye koltuğumdan kalktım. fatih hoca takımın başına geldiği bu seferde tudor'dan aldığı takıma ilk duran top çalıştırmış ve faydası olmuştu. yani duran top çalıştırabiliyor hoca! ama neden çalıştırmıyor? bir sorun olduğunu görmediği için olabilir mi? bence öyle.

    luyindama maç boyunca neredeyse her hava topunu aldı eyvallah ama neredeyse hepsini rakibe attı! yediğimiz golde de aynı oldu.

    maçın faturasını fatih terim luyindama'ya keser kesin!

    ve mete kalkavan!! en ufak şeyde trabzosnpor lehine faul çalıp durdu maçta. maçın uzatma dakikalarında serkan'ın sakatlığından dolayı 2 dk'sı kadar hiç edildi. maçta gol attık maçı hemen bitirdi! 2 dk daha oynatılmalıydı.

    bu maçtan aldığımız 1 puan trabzonspor'un 3.'lük hedefini azalttı bence ve bizimse 2.'lik hedefimizi canlı tuttu.

    bu sezon ve kısmen geçtiğimiz sezon şampiyon olamamamızın baş sebebi fatih terim olmuştur. hakemlerin bu sezon bize yaptıklarına rağmen şu maçta adam gibi oynatılabilseydi bu takım yine şampiyonluktan konuşabilecektik. yani demek ki hakemler yüzünden şampiyon olamıyoruz diyemeyiz!

    fatih terim'i ne kadar sevsem ve saysam da önümüzdeki sezon takımımızın başında görmek istemiyorum artık. birkaç maç bu hatalar yapılır eyvallah ama sezonun genelinde yapıldı mı artık bir devir bitmiş demektir. sezon boyunca birkaç maç doğru tercihler yapıyor sadece.

    babel'i de soluna alsın gitsin lütfen!

    ekleme: maçı seyirci efektsiz izleyenlerden maçın başlarında birinin "what did you say, as*hole!" diye bir şey dediğini başka duyan oldu mu merak ettim? yoksa ben mi yanlış anladım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın