• 13
    futbolun basit bir oyun olduğunu ispat edecek üçlüdür. her sene fark yaratan anadolu takımları biraz sistem ve ayağı temiz tempolu topçularla ligde isminden söz ettirmekte ama finali yapamamaktadırlar. çünkü final işi tecrübe ister. bir dönem sivas, başakşehir, antep, alanya, hatay gibi nicelerini buraya ekleyebiliriz.
    bu üç oyuncu da; pas kabiliyetleri iyi, skor yapma ihtimalleri yüksek(şutör diyebiliriz), topla katedebilen ve en önemlisi tempolu ve oyunun iki yönünü de oynayabilen özellikteler.
    4-3-3 tarzı bir sistemde ileri üçlünün solunda halil, sağında kerem gibi hem tempolu, hem oyun kurabilen, hem çalım yeteneği olan topçular kullanılırsa bu üçlünün kıymeti anlaşılacaktır. halil ve kerem bekleneni verebilir mi bilmiyorum ama tarz olarak bunların olmuşlarına ihtiyacımız var. umarım ikisi de gelişimini devam ettirir ve o seviyeye gelirler.
    bir zamanların efsane barcelona kadrosu xavi-busquets-iniesta önlerinde ronaldinho-eto-messi varyasyonunun benzeri özellikteler. öncelikli ihtiyacımız taylan ile rekabete girebilecek iyi bir 6 numara ve tabanca gibi bir sağ bek ve en önemlisi aklı sahada olan bir ekip. yaş ortalaması da baya düşük olacak bu kadro bir sene kısmen başarısız olsa bilse uzun vadede kazanan galatasaray olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın