• 1
    2020-2021 sezonu boyunca iyi oynayıp kazandığımız maçların neredeyse tamamında bu üçlüyle oynadık, sezonun yarısında gedson'un yerinde belhanda vardı, bu üçlüye belhanda da dahilken bu durum böyleydi. 20-21 sezonu bitene kadar sakatlık ve ceza durumu olmadıkça bu üçlüden kesinlikle vazgeçmemeliyiz.

    belhanda'nın bu kritik süreçte gönderilmesinin ne kadar büyük bir hata olduğunu da çok net görebiliyoruz, öyle ya da böyle taylan'ın önündeki ikiliden birinin yerine koyabileceğimiz ve aynı anlayışla devam edebileceğimiz bir isimdi. şimdi belhanda olmadığı için bu ikilinin alternatifi kalmadı, biri sakatlansa veya cezalı duruma düşse oraya aynı verimi alamayacağımız devşirme topçuları koyuyoruz, feghouli, arda, ömer gibi. ki emre kılınç da devşirme, her ne kadar verimli işler yapsa da o bölgede emre'den tam verimi en erken gelecek sezon alabileceğiz muhtemelen.

    sezonun en kritik yerinde orijini orta saha olan bir kaç adamından biri olan belhanda'yı kişisel ego tatmini için göndermek mustafa cengiz yönetiminin imza hareketlerinden birisi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın