• 468
    galatasaray taraftarının tipik hastalığı olan yapılan ile değil de geçmişi ile savunulan basketbol koçumuz. tıpkı fatih terim meselesinde olduğu gibi. an itibariyle ligde kaldık ya, bu takımın başına gelenlerin hiçbir önemi kalmamıştır.

    bu savunmaları yapanlar, bu takımın ekrem memnun başa geçtikten sonra oynadığı ilk 10 maçta sadece ligin açık ara en kötü takımı olan ormanspor ve muhtemelen küme düşecek diğer takım olan fethiye’yi yenebildiğinin farkında değildir tabi ki.

    altısı art arda olmak üzere gelen mağlubiyetlerle takımın küme düşme tehlikesi yaşadığının farkında da olunmaz tabi ki.

    bu süreçte kaç tane maçın sonlarında sayı atılamadan eldeki maçların kaybedildiğinin farkında olmadan olaya sadece kötü takım gözüyle bakmanın sonucudur bu.

    son üç maçta alınan galibiyetlerin çok rahat mağlubiyetlere dönebileceği ve her maç sahada 40 dakika kalan crawford başta olmak üzere insan üstü çabayla kazanıldığının farkında da olunmaz tabi ki.

    tıpkı fb galibiyeti sonrası ertuğrul erdoğan‘ın göklere çıkarılması gibi...

    tam 4 aydır takımın başına olan ve şu anki kadrodaki skorerleri bizzat kendisi takıma katmış olan koçumuzun basketbol gibi anlık dokunmaların maça çok önemli etki ettiği bir sporda saha içinde takıma ne kattığı sorulduğunda cevap verilemezken*, olaya sadece duygusal yaklaşıp zor zamanda elini taşın altına soktuğundan bahsedilir. sanki koca kulüp koç aradı da kimse gelmemiş gibi...

    ekrem hocayı insan olarak çok severim, kadın basketbol takımı başında bu armanın bana verdiği en büyük gururlarından birisini yaşatmış bir kişidir ama takımın başında olduğu 4 ayda çok kötü bir izlenim verdiğini görmemek için de bu takımı yakından takip etmemiş olmak gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın