resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2273
    kendisi gerçekten aşmış, kişisel olarak dünyada çoooook fazla görülmesi gereken ama malesef milyonda bir rastlayabileceğimiz tarz bir insan. bülent korkmaz ile tanisma ve sohbet etme şansina sahip oldum. son derece yumuşak tavirli, sevecen, gülümsemeyi hiç ihmal etmeyen ve o müthiş kariyerine rağmen cok alçak gönüllüydü. ayvalik civarinda bir sitede yaşadım 7 ay pandemi başladiginda. o da sık sık geliyordu. sanirim ailesini izole etmek için orayi seçmisti o da.
    bir gün akşam üstü tenha bir koyda yüzüp denizden çıkmıştım, o da motoruyla ayni yere gelmişti. kendisini o bomboş koyda görünce şaşırıp "aaa bülent kaptan" deyivermişim. gülümsedi "selam" dedi. normalde meşhur insanları sıkmamak için kişisel alanlarına saygi duyup gereksiz sohbet etmekten kacinirim ama dayanamayip "kaptan ben 42 yasindayim. hayatimin ilk gençlik dönemleri sizi izleyerek, örnek alarak geçti. kendi adıma tüm emekleriniz için cok tesekkür ediyorum" dedim.
    sanki hafiften gözleri dolar gibi oldu bilemedim. "ben tesekkur ederim" dedi gülerek. sonra motoruna atlayip yola çıktı...

    ona bile haksizlik, vefasizlik yapıldıysa bu memlekette el insaf yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın