• 93
    galatasaray futbol takımının kazansa dahi modern futbolun gerekliliklerini yerine getiremeyeceği ve dünyanın en kötü 40 milyon euro maaş bütçeli oluşumu olduğunu bir kez daha göstereceğini düşündüğüm mücadele.

    bir kulüp senede 40 milyon euro maaş ödüyor ise karşılığında 40 milyon euro'luk veya daha fazla bir performans almalı işçilerinden. sahadaki futbolcu demeye bin şahit isteyen insanların profesyonel dünyadan haberleri yokmuş gibi duruyor. maalesef bu takım takip edilmeyi, ilgi göstermeyi haketmiyor fakat yine de kendimize eziyet ederek maçlarını izliyoruz.

    edit: hızımı alamadım o yüzden devam edeceğim. ünal aysal'in bir lafı vardı, "galatasaray arzu edilmesi gereken seksi bir kulüptür." diye. benim bu sezon sahada izlediğim hiçbir futbolcu galatasaray'da oynamanın kendileri için iyi bir durum olduğunu hissettirmedi bana. manchester city, bayern münih gibi kulüplerde oynayan oyuncuların kariyerleri ve değerleri bizimkilerden kat kat daha yüksek olmasına rağmen canlarını dişlerine takarak sahada mücadele ediyorlar. denebilir ki o takımlar büyük bütçeli dünya devleri, onlarla karşılaştırmak abes mi ? o zaman şu cevap verilebilir süper lig'de hatay ve alanya gibi örnekler varken ve bu takımlarda ki oyuncular performans vermeye ikna edilebiliyorken neden bizim takımımızdaki oyuncular dünya umurlarinda değilmis gibi dolaniyorlar sahada ? bu soruların cevabını görmek istediğim maçtır bu maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın