• 87
    hafta boyunca kulübümüzün sosyal medya hesabından antremanlarımızdan fotoğraflar paylaşıldı ve epey hırslı anlar yer almıştı bu fotoğraflarda. özellikle fatih hocanın hali çok netti.

    hırslı ve konsantrasyonu yüksek bir takım olacak gibi sahada.

    fotoğraflar doğruyu gösteriyorsa ve biz bu maçı da buna rağmen kazanamazsak bundan sonra hiçbir maçı kazanamayız. rakibin 2 önemli ismi de eksik ve sen artık kazanmak mecburiyetindesin. buna rağmen yine kazanamayacaksak bizden bu kadar.

    bu maç gerçek anlamıyla ya tamam ya devam maçıdır. bu maçı kazanırsak 2.lik için hatta belki şampiyonluk için bir iddiamız ve motivasyonumuz olabilir; ancak kazanamazsak ligi yine 5. ya da 6. bitirebiliriz.

    bir de şu var ki bazen aşırı motivasyon ters tepebilir. bu maçta bu dizginlenmemiş motivasyon yüzünden kırmızı kartlar görür de eksik kalırsak yazık olur.

    edit: bu arada son maçlardaki puan kayıplarımızı rakipler iyi olduğu için değil biz rezil oynadığımız için yaşadık. ankaragücü dışındaki bizi yenen takımların bizden sonraki maçlarına bakmak bunu anlamak için yeterli.

    kadro kalitemize baktığımızda vasat oynasak bile 1 puanı cebimize koyarız. vasat üstüne ne kadar çıkarsak o kadar da 3 puan şansımız artar. son 4 maçtır vasatlığa yaklaşamadık bile. bakalım bu maçta ne yapacak bizimkiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın