• 612
    2020-2021 sezonunun ikinci yarısında en iyi oynadığımız maç, kasımpaşa maçıydı* bana göre. olumsuz hava koşulları nedeniyle, zeminin en kötü olduğu maçtı ve fatih hoca pas oyununu bir kenara bırakmış, eskisi gibi ilk 20 dakikada sonuç almayı çalışan direkt bir oyun seçmişti.

    ilk 20 dakikada mostafa mohamed'in yakınında seken topları tamamlasın diye oynattığı kerem, tek başına sadece üç pozisyona girmiş ve golü de seken topu tamamlayarak atmıştı. eminim ki bu maçta zemin iyi olsaydı, fatih hoca sadece kendi yarı sahamızda oynamayı başarabildiğimiz pas oyunundan vazgeçmeyecekti ve yine eveleye geveleye yan pas, geri pas futbolu izleyecektik.

    kısacası, pas oyunu oynayan takımlar için zemin tabi ki önemli bir faktör ama teknik heyetimizin kabullenemediği gerçek şu ki, biz pas oyunu oynayamıyoruz. nou camp'ı tahsis etseler, orada da oynayamayız. fatih hocanın kasımpaşa maçındaki gibi elverişsiz zeminler için oynattığı daha direkt oyunu, elverişli zeminlere ihtiyaç duyan pas oyununa tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın