• 27061
    şampiyon olmasını imkansız görüyorum ancak kalan haftalarda diğer sezonlarda ki gibi silik, sezonu kafasında bitirmiş gibi çıkmaya devam ederse fatih hoca hiç kusura bakmasın ama sezon sonu o da alıp ceketini gitsin.

    biz her zaman ne derdik fatih hocanın olduğu yerde umursamaz, ruhsuz takım olmaz. ama hoca bu yetisini de kaybettiyse zorlamanın da manası yok.

    puan farkı 6 ve lider olan takım senin evine gelecek ben oynadığımız oyundan ötürü imkansız görüyorum ama bunu düzeltebilecek futbolcular ve teknik ekibin havlu atma şansı yok ellerinden ne geliyorsa hatta daha fazlasını vermek zorundalar.

    artık yediği nanelerden sonra kazansan bile şampiyon olursun olmazsın onu bilemem ama son nefesi kalana kadar çıkıp savaşsınlar, yok öyle yağma, müthiş seri varken ligin sonuncusundan aldığın mağlubiyetle dağıl sonra sezonu kapat kendince.

    size inanan güvenen milyonlarca insanı geçtim, kulübün size ödediği yüksek meblağlı maaşlar varken kimsenin sezonu kafasında bitirme gibi bir lüksü olamaz yine tekrar ediyorum geçen sene ki gibi olursa fatih hocada motive edemiyorsa o da bıraksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın