• 84
    bir iki yıldız oyuncuya bağlı oyun sistemiyle ancak bu kadar olur dedirten karşılaşmadır. bu maç belli etti ki bizim takım öncelikle fiziki olarak çok zayıf ve sert oyunu ne oynayabiliyolar ne de bu oyuna dayanabiliyorlar. teknik oyuncular olmaları onlara bayan gibi oynamaları lüksünü vermez hiçbir zaman. sözüm meclisten dışarı bir iki oyuncu hariç diğerlerinin fiziki mücadelelerini şaşkınlıkla izledim. rakibe göre çok ama çok zayıf ve güçsüzlerdi. bu tip takımlardan(ki anadolu takımları da artık böyle oynamaya başladı) 3 puan almamız şu oyun anlayışı ve fizik gücüyle zor bence.
    geçen senenin başlarında, lincoln ün kadro dışı olayından sonra ve son haftalarda hep takım oyunu oynuyorduk. ama bu yıl maalesef oyuncuya bağlı sisteme dönüş yaptık ve böyle gidecek gibi gözüküyor. bu oyuncular teknik ama savaşamıyorlar. nerde geçen seneki 11 çılgın türk...yıldız oyuncularımız iyi oynayınca bol pozisyon ve bol gollü zevkli maçlar izliyoruz ama birçoğunda takım oyunu oynamıyoruz. benfica maçında hem takım oyunu oynadık hem de teknik ayaklarımız oynadı, ortaya konan futbol ve skor güzeldi. ama bir maçlıkmış maalesef. gelecek ile ilgili de pek ümitli değilim. biz bu oyun anlayışıyla ya çok göze hoş gelen futbol oynarız ya da berbat oynarız.bu durumun en büyük sorumlusu yönetim ve skibbe dir elbette. maça müdahele edemeyen, takımın açıklarını göremeyen, oyunu iyi okuyamayan ve takımı iyi motive edemeyen bir hocaya sahibiz. bu da yetmiyormuş gibi adnan sezgin ve haldun üstünel in güç savaşına dönen, kalli yi tekrar getirip ne yaptığını bilmeyen, teknik direktörün çok ama çok işine karışan vb. birçok yanlışı olan bir yönetimimiz oldu. skibbe ye sölenecek fazla birşey bulamıyorum artık çünkü kapasitesi belli bir insan.
    oyunculara değinmek gerekirse;
    milan baros son haftalardaki berbat oyununa devam etti. ben bu adamın bu kadar top ezdiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum. baros bence bu teknik ortasahanın tek forveti olamaz. çünkü top tutma tekniği ve dar alanda iyi işler yapma becerisi yok. takımın organize paslarına ayak uyduramıyor. nonda ile bu iş biraz olur ama o da miladını doldurmaya başladı bu yıl geçen seneden daha ağır. ümit karan ile hele hiç olmaz. o zaman bu takım ve ortasahaya uygun bir forvet gerek bize. servet in geldiğinden beri tek büyük hatasıydı. yine de bir hatayla yürekten oynayan birini bitiremeyiz. kaleci keşke tek önemli pozisyonu çıkarsaydı başka bir ciddi tehlike yoktu. iyi kaleci maç boyu bir pozisyon görürse onu da yakalasın artık. barış özbek çok hatalı oynadı ama sakatlıktan sonraki ilk ciddi ve tempolu maçıydı. volkan da çok kötü günündeydi bazen topa dokunmayı bile beceremedi. arda çok isteksizdi diğer maçlara göre. sonuçta yenildik keşke grup birincisi olmayı garantileseydik gelecek için iyi olacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın