• 2159
    hangi platformda hangi yayına çıkarsa çıksın galatasaray cephesinin leblebi fıstığı olarak yer verilmektedir ki rakibin fanatik yorumcuları, moderatörleri rahat rahat algısını yapsın. kafasına vurunca daha az ses çıkaranını bulsalar hemen yer değiştirirler ama piyasada bundan daha sözüm ona objektifi, daha mülayimi yok. en son ankaragücü-galatasaray maçından sonra galatasaray'ı artık isyan ederek savunacağı tuttu da kankaları onur tuğrul'la, serdar ali bir saniyede it azarlar gibi susturdu, tıktı ağzına lafı öyle kaldı ampül gibi. hala anlamadı kendisi neden spor programlarının en sevilen galatasaray yorumcusu.

    yanındaki kolpaların argümanlarını 30 saniye onların aleyhine dile getirsen onur tuğrul kekeme olur, candaş kendi üstüne tiner döker yakar, serdar ali kibariye'nin annesi gibi şöfeeer, şöfeeeer diye zıp zıp zıplar ekranda. ama kime anlatıyorum amk.

    keşke bizi temsil etmesen uğur. keşke gidip artık ali bey için fenerbahçeli oldum desen, bjk'ye falan üye olsan da salsan bizi. ben artık yanındakilerin senin tavrına, tarzına güvenip ipe sapa gelmez şekilde galatasaray'ı ezmesinden, senin orada sırf onların "bakın her takıma söz veriyoruz, burası çok adil, bakın burada galarasaraylı da var" imajı için bir figür olmandan yıldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın