• 27033
    ben çoğu kişinin aksine takımın çok net bir karakter koyduğunu ve %110 ile oynadıklarını düşünüyorum.
    oyuncuların hata yapması bu saydıklarımı olmadığını da göstermez ayrıca.
    rize maçı*nda yapılan hatalar çok büyük bakıldığında direkt takıma yazılması gereken bir maç ancak öyle değil durum. direkt hocaya yazar çünkü o yenilen gollerin aynısını 2 maç öncesinde de yedik. geriye pas atarken bir takım 5-6 gol yiyorsa bu oyunculara değil hocaya yazar artık.

    rizespor maçında ilk golü attıktan sonra takım da kimse gol sevinci yapmadan direkt santraya koştular. benim oldukça dikkatimi çeken bir durumdu ve o maçta 2-1 olana kadar herhalde bir maç kondisyonunu orada bıraktılar ilk 45 de. takım gerçekten olması gerekenin çok üzerinde bir performans koyuyor sahaya. ancak kötü taktik durumu var ortada ve bu sonuca yansıyor.

    koşu mesafeleri olayını uzun zamandır görmüyorum raporlarda ancak takım 110 üstü koştuğuna eminim. rize maçı, ankaragücü* maçı buralarda ciddi mücadele vardı. ankaragücü maçında 2. yarı ortasaha boşaldığında takımın kaç kere 60 metre geri gelip defans aksiyonu aldıklarını sayamadım. bu ciddi bir kondisyon. en sevmediğim oyunculardandır babel dahi ekstra defansif aksiyonlar veriyordu.

    ben hepsine teşekkür ediyorum. bu kadar krize ve probleme rağmen yeni geleni, veteranı, genci, sakatı ile çok güzel mücadele ediyorlar. şampiyon olurlar veya olamazlar. benim için ellerinden geleni yapan, daha fazlasını yapan bir takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın