• 83
    bir film açıyorsunuz, beğenmediğinizde kapatıyorsunuz. dışarıdan yemek siparişi veriyorsunuz, beğenmediğinizde yemeği bitirmiyorsunuz.
    artık galatasaray bana kötü bir yemek veya kötü bir film tadı vermeye başladı. izlerken zevk almayı geçtim eziyet çekiyorum ama galatasaray olduğu için kapatamıyorum. basket takımı küme düşecek nerdeyse, fethiyespor maçını takip ediyorum sırf rakibi kazansında düşmeyelim diye. artık galatasaray bana eziyet çektirtiyor resmen. eskiden maç saati gelsin diye heyecanlanan ben, artık uzun süre galatasaray herhangi bir branşının maçını izlemek istemiyorum. ama dayanamayıp yine haftaya açıp izleyeceğim.
    bu durum resmen kendimize eziyet aslında. zaten günümüzde hayat zor, pandemiydi, ekonomiydi, hayat kaygısıydı vs. ama birde galatasaray böyle olunca iyice dibe vurduruyor herşeyi.
    şu ara kendimi anadolu efes ile avutuyorum. onların maçı gelsin de izliyim diye heyecanlanıyorum. çünkü para ve zaman verip aldığım hizmetin karşılığını kusursuz veriyorlar. artık bu bakış açısı ile bakıyorum olaya. evet ben iyi gün taraftarıyım. artık zamanımı daha kaliteli şeylerle harcamak istiyorum. ama galatasaraya yine kıyamıyorum, yine vazgeçemeyeceğim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın