• 26963
    ölüm kalım maçlarını kazanmak, kötü veya formsuz durumda olsa dahi dahi avrupada önemli maçlarda ruh koymak, ligin son düzlüğünde korkan değil korkutan şampiyonluk adayı olmak gibi karakteristik özelliklerini kaybeden takımdır.

    fenerbahçe 2015den beri yıl yıl vasat bir zihniyete bürünmüş ve özellikle 2002-2011 yılları arasında sahip olduğu özgüveni kaybetmişti. biz de böyle bir sürecin eşiğindeyiz.

    2011-2020 yılları arasındaki rakiplerimize oranla daha başarılı geçirdiğimiz dönemin ardından sancılı bir dönem bizi bekliyor gibi görüyorum.

    buna benzer bir dönemi 2016 2017 yıllarında yaşamıştık. beşiktaş 2 şampiyonluk almış çok güçlü bir kadro kurmuş ve lige ambargo koyacak bir konuma gelmişti. işte bu dönemde yeni bir kadro kurup aralıkta fatih hoca ile anlaşmıştık. bu dönemde attığımız bu neşter bize sadece 2 şampiyonluk kazandırmadı ayrıca beşiktaşa ve fenerbahçeye ciddi bir psikolojik darbe vurdu.

    şimdi 2021 itibariyle iş işten geçmeden galatasarayın teknik ekibini ve oyuncuların bir kısmını değiştirmesi gerekiyor. eğer biz bu hareketi bir an evvel veya en geç yazın yapmazsak en az 2 yılı daha boşa geçirmiş olacağız.

    fatih hocayı çok seviyorum ve yaptıklarını asla unutmayacağım. yalnız yıllardır söylediğim aylardır da buraya yazdığım gibi fatih hocanın görmek istediği oyun bizim ligimize uygun değil. bunu yıllardır kabul etmiyor ve aksini ispat etmek için ilginç şeyler deniyor, bugün stoperde gedsonu görmemiz gibi.

    yani bundan sonra galatasarayın menfaatleri gereği hocamıza teşekkür edip yeni bir kan bulmamız gerekiyor. bu hangi hoca olur, kim gelir bunları bilmiyorum. demek istediğim artık galatasarayda bir zihniyet değişimi vaktidir. taraftarın da en azından gelecek sezon için inancını toplamak için bu değişikliğe mecburuz. çünkü bu teknik ekiple ve bu oyuncuların önemli bir kısmı ile devam edersek gelecek sezon da başlamadan biter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın