• 394
    bizim takım sahada oyun olarak çok kötüydü. gerçi oyun adına bir şey yoktu. rakip hataysporun hiç bir şey yapmasına gerek kalmadı. sezonun en rahat maçını oynayıp galibiyet aldılar. bizim takım kötü oynadığında dahi hocamız iyi oynadık vs diyordu. bu gün cezalı olmasa yine bir şeyler bulup söyleyecekti. fakat hiç bir bahane bu kadar kötü oynamayı avutmaz.

    yediğimiz ilk gol içinde bir çok ders barındırıyor. rakip futbolcu orta yapacak bizdeki sözde futbolcu rakibini bozmak yerine buyur der gibi pozisyon alıyor. öteki bek zıplamayı bilmiyor. rakibin kestiği ortayı maç boyunca bizim hiç bir oyuncu beceremedi. büyük camia futbolcusu orta yapmayı bilmiyor. sadece bu gün olan bir durum değil takımın orta yapmayı beceremediğini herkes bilirken teknik ekip görmüyor mu? futbolcunun kendisine ve takımına saygısı yok mu da orta nasıl yapılır öğrenemedi?
    sahadaki futbolculardan biri olsam, ömer gibi birinin duran topları kullanmasını kendime yediremem. yazık lan derim, bir defa denersin olmaz, ikinci defa denersin olmaz ama eni sonu olmuyor der haddimi bilir daha da yaklaşmam duran toplara. fakat inadına deniyor.
    şener gibi birinin bu takımda oynadığını gören altyapı oyuncularına sadece şunu derdim: beyler gidin, kurtarın kendinizi. bu adam bu işten ekmek yiyor ve siz o formayı giymeyi hayal ediyorsunuz boşuna uğraşmayın derdim.

    söylenecek bir çok şey var. ama ne anlamı var ne de bir şeylerin değişmesine etki edecek. bu kadar kötü oynayıp bu kadar futboldan uzak bir takımı görünce, fatih hocanın böyle bir takıma ve futbolcu grubuna nasıl inandığını düşünüyorum. bu kaliteli(!) oyuncularla ve sahada bu kadar kimsesiz çaresiz bir takımın oluşmasına sessiz kalan yönetime ve katkısı fazla olan hocamıza söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum. çar çakalın gönlünü hoş etmekten öte bir şey yapmayan tüm takıma yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın