• 347
    teknik ekip de bu konuya kafayı takarsa %20 kalan şampiyonluk şansımız %0'a düşer. birileri konuya liderlik edip, haramilere ders vermeli ve teknik ekibi bu konuda endişeli bırakmamalı. yoksa bu fenerbahçeli hükümet, bu passat medyası, bu fenerbahçe kulübünün ek binası tff ile her saçma sapan şeyin olması mümkün. çünkü bu kumpas 2010 - 2011 sezonu futbolda şike soruşturması'ndan yüz kat daha önemli bir durum. hıncal uluç, kemal belgin, eski galatasaraylı başkanlar, mevcut yönetim ve 30 milyon galatasaray taraftarı birlikte ve hızlı sert reaksiyon gösterip bu saçmalığı bir an önce kapatmalı.

    çünkü kimse kimsenin şampiyonluğu inkar etmiyor. hatta 1924'ten sonrası değil 1905'ten sonra her kupa sayılır. ama profesyonel ve ciddiye alınacak lig 1959'da başlamıştır ve buna son yıllarda karar verilmedi. 1959'da karar verildi. evet almanya 1902'den beri şampiyonlukları kabul ediyor ama 1962'den beri olan şampiyonlukları ciddiye alıp yıldız hesabını ona göre yapıyor.

    son olarak galatasaray taraftarı artık ilk siyasi seçimde fenerbahçe amigosu hükümetle hesaplaşmalı, çok geç bile kaldı. çünkü türk futbolunda bu yirmi yıllık rezaletin ana sorumlusu ve kaynağı bu merci.
App Store'dan indirin Google Play'den alın