• 143
    futbolu hobi olarak seviyorum. ara sıra da arkadaşlarla falan oynuyoruz işte. galatasaray harici futbolun bana hissettirdiği şey bir hobiden ibaret ama iş galatasaraya gelince bir anda hayat oluveriyor. hayatındaki en önemli şeylerden biri oluyor.

    galatasaray unsuru olmadan futbol cidden anlamsız benim için. hani derler ya, kaldırımda oynasalar yine izlerim diye, benim için cidden öyle. galatasaray varsa işin ucunda toprak sahaya bile giderim ama yoksa messi, ronaldo, zlatan, neymar evime gelip maç yapsa izlesem mi diye bir kaç kere düşünürüm. galatasarayın olmaması, daha doğrusu galatasarayı çıkarmak kolay değil o yüzden.

    bir konu es geçiliyor, kulüp olarak milyarlarca tl borcumuz var. döviz kuru arttıkça borcumuz da artıyordur büyük ihtimal. bu şartlarda ligden çekilme gibi bi durum söz konusu olamaz. eğri oturup doğru konuşalım şimdi. kolay değil, hatta hiç kolay değil. ha eleştiriye, tepkiye, gösteriye hayır demem ama ligden çekilmek çok üst bir segment ve öyle bir anda köprüleri atabileceğin bir durum değil. üstelik daha yeni bankalarla anlaşma yapmışsın. ligden çekilirsen, gelirin olmazsa bu borcu nasıl ödeyeceksin? bi alternatifin var mı? hiç sanmıyorum. realist olmak lazım biraz.

    ben bu 1959 öncesi şampiyonlukların sayılacağını düşünmüyorum. sayılsa bile bir kaç sene sonra kararlarından döneceklerdir çünkü son derece yapay, mesnetsiz ve tepeden inme bir karar. hiçbir altyapısı olmayan, sonu nerelere gittiği belli olmayacak bir durum. o yüzden takmayın derim böyle şeyleri. olmaz o iş...
App Store'dan indirin Google Play'den alın