• 1359
    onursuzlar ordusu.

    beşiktaş destekli koç ve trolleri her yeri ele geçirmiş durumda. aleyhlerine konuşanlar varolamıyor. ahmet ercanlar'ın, bülent uslu'nun program yaptığı medyada gökhan dinç, haluk yürekli işten çıkarttırılıyor. iş bulamıyorlar.

    türk basınında yandaş medya denilen olgu var. onun dışında kalanlar var. burada o bile yok. muhalif medya denilen medya da bunlardan. uğur dündar ve tayfası bağlamış buraları. galatasaray aleyhine bir haber olsa hemen girerler, her türlü manipülasyonla. mesela erencan yardımcı haberi. ama ne hikmetse ne mesut özil transferinin kaynağını, transfer limitlerini hiç konuşmaz muhaif medya.

    bunların aleyhine konuşamazsınız, konuşursanız iyi ihtimal linç edilirsiniz. ya da işinizden olursunuz. mesut bakkal diye kerameti kendinden menkul bir adam 30 sene öncesine dair kanıtı olmayan iddialar atar ortaya. bütün basın konuşur. sayfalarca haber yapılır. çünkü iddialar galatasaray aleyhinedir. ama fenerbahçe'nin eski kaptanı, milli takım oyuncusu ümit özat konuşunca sus pus olur medya, kimse haber yapmaz.

    haluk yürekli, gökhan dinç işinden olur, kimse konuşmaz. kim çıkarttı bu adamları işlerinden bilmeyiz. ama galatasaray'a elinde kanıt olmadan şikeci diye iftira atan yorumcu trt'den kovularsa galatasaray basın mensuplarının ekmeğinden ediyor olur.

    yeni yayıncı olacak denilen adamın fonladığı site, her galatasaray maçından önce, galatasaray rakip oyuncuya transfer teklifi yaptı diye haber yapar, güntekin onay her fırsatta galatasaray nefretini kusar, kimsenin sesi çıkmaz. federasyonun, kurullarının her yeri fanatik fbjk'lilerle doludur ses çıkmaz. bütün basın yayın hakları direktörü bir kadına, hande sümertaş'a saldırır.

    galatasaray aleyhine hatalar yapılır, kimsenin sesi çıkmaz. en son uğur karakullukçu ayıp oluyor artık, galatasaray aleyhine hata yapılınca kimse konuşmuyor diyebildi sadece. ama gri bir pozisyonda lehine karar verilse ortalık ayağa kalkar, kalktı da. fenerbahçe, beşiktaş aleyhine o kadar hata yapılmıyor ki artık, biri bahane bulmak için ofsayt çizgisinde nokta koyan gariban teknisyene yıkmaya çalışıyor başarısızlığını, öteki aman böyle devam etsinler diye her hafta konuşuyor. aleyhlerine bir hata yapılsa basın ortalığı ayağa kaldıracak.

    erman toroğlu konuşuyor arada bir. orada da serkan korkmaz'ı yediler fenerbahçe yanlısı yayın yapmıyor diye. bakın şimdi a spor'a.

    işin özü türk spor basını bitmiş durumdadır. şımarık bir aile çocuğu, reklamla, şunla bunla avucunun içine almış, kukla gibi oynatmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın