• 42148
    "biz beraber zaman geçirmeyi çok seviyoruz. sahada oynarken ekran başında izleyenler de bunu fark ediyor. sahada birbirimizin açığını kapamak için koşuyoruz, bu da bizi çok mutlu ediyor. çok mutluyuz. arkadaşlarımın açığını kapatmak için de koşuyorum. arkadaşlarımla olmaktan dolayı çok mutluyum. 2 maç üst üste kazanarak halkımızı biraz daha mutlu ettiğimizi düşünüyorum. halkımıza ve ülkemize armağan olsun."

    yusuf yazıcı

    -------------------------------------

    "dünya kupası yeni bir süreç. avrupa şampiyonası sürecini başarıyla tamamladık. takım arkadaşlarımın yardımıyla benim de performansım güzel gidiyor. hatalarımız var ama kazandık, letonya'yı da yenmek istiyoruz. milli takım'ı çok özlemiştim, güzel bir şekilde gidiyoruz. maçtan önce bizim için sosyal medyada da algı oldu, korkuyor diye. biz kimseden korkmuyoruz. hocamızın verdiği taktiklerle birlikte güzel çalıştık ve çok şükür 3 puanı aldık. dünya kupasına çok önem veriyoruz, uzun zamandır gidemiyoruz. hocalarımızla birlikte oraya gitmeyi çok istiyoruz. buraya da güzel başladık. bundan sonra bütün turnuvalara talibiz. bundan büyük başarı da yok mutluluk da yok."

    çağlar söyüncü

    -------------------------------------

    "daha işin başındayız. her gün yeni bir başlangıç, yeni bir umutla yola çıkıyorsun. daha yeni başlangıç yapıyoruz. 6 puan almak güzel bir şey. coşkulu ve istekli oynadık. bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.

    üç güzel gol attık. rakip, 2 forvetine* yükleme yapıyordu ama ona da iyi plan kurduk. ben mutluyum, takım mutlu, türkiye de mutlu. biz biriz.

    şimdi letonya maçına* odaklanacağız. ne havaya gireceğiz, ne ezik olacağız. iki maçta ezik olmadık, dik durduk. daha değişik ve zor bir maç oynayacağız. bugün için güzel ama yarınlar ne olur, bakacağız"

    şenol güneş
    türkiye a milli futbol takımı teknik direktörü

    (27 mart 2021 norveç türkiye maçı maç sonu röportajlarından)

    kaynaklar: www.ntvspor.net/amp/futbol/yusuf-yazici-bir-hayalimiz-var-olunca-gorursunuz-605f84dd708f48d8202584fd
    www.fanatik.com.tr/amp/caglar-soyuncu-korkuyor-diye-algi-yapildi-kimseden-korkmuyoruz-2210113
    www.fanatik.com.tr/amp/senol-gunes-iki-macta-da-dik-durduk-2210120
App Store'dan indirin Google Play'den alın