• 5347
    türkiye'nin en sorunlu ve en şımarık kulübüdür.

    bakın bu takım 2011 yılında şike yaptı. şikeden dolayı başkanları hapse girdi, avrupa'dan men cezası aldılar falan da filan. normalde küme düşürülmeleri gerekirken, "şike yapıldı ama sahaya yansımadı." "şike yapıldı ama deliller hukuka aykırı toplandı" gibi saçma sapan savunmalarla küme düşürülmediler. bir gecede 58.maddeyi değiştirdiler. bununla da yetinmeyip sırf galatasaray ile olan rekabetlerinde geri kalmamaları için play-off denen saçma sapan bir şey çıkardılar. o yıl yapıldı ve kaldırıldı.

    12 mayıs 2013 fenerbahçe galatasaray maçında taraftarları alenen ırkçılık yaptı. ırkçılıkları cezasız kaldı ve bir basın toplantısında da "sindirim sıkıntısı çektiğim için meyve ile dolaşıyorum" diyerek türk milletini aptal yerine koydular.
    https://gss.gs/T87.png
    https://gss.gs/kiA.jpg
    https://gss.gs/gxo.jpg

    15 nisan 2012 fenerbahçe trabzonspor maçında emre belözoğlu, zokora'ya ırkçı söylemlerde bulunmuştu. normalde en az 8-9 maç ceza alması gereken oyuncuya, disiplin kurulu sadece 2 maç ceza vermişti. trabzonspor'un yaptığı itirazdan sonra da, tahkim kurulu bu cezayı zahmet edip 3 maça çıkarmıştı!

    fenerbahçe'nin eski 2. başkanı, şimdinin tff başkanı nihat özdemir bir yayında "limit konusunda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. " demişti. 2020-2021 sezonu için açıklanan limitlere fenerbahçe uymadı ve alay eder gibi de 18-19 tane transfer yaptılar. nasıl çözüldü, ne yaptılar gibi sorular havada kaldı ve fenerbahçe yine istediği gibi at koşturmaya devam etti. bu süreçte kimsenin gözünün yaşına bakmayacak olan nihat özdemir, o çok sevdiği fenerbahçesini tabi ki de cezasız bıraktı.

    şimdi de 1959 öncesi şampiyonlukların sayılmasını istiyorlar.

    yemin ederim fıkra gibi ya. şike yapıyorlar ceza almıyorlar, dünyaca lanetlenen ırkçılığı 2 kez yapıyorlar ceza almıyorlar, ülkedeki adaleti tanımıyorlar ama ceza almıyorlar...

    yeter ulan bıktım bunların şımarıklıklarından. düşünün ya, sadece son 10 yılda her türlü hukuksuzluğu yapmalarına rağmen ceza almıyorlar. normalde utançlarından süt dökmüş kediye dönmeleri gerekirken, halen daha üste çıkacak yüzü bulabiliyorlar. normal bir ülke olsaydık, şu anda fenerbahçenin esamesi bile okunmazdı. biz ise normal bir ülke olmadığımız için fenerbahçe el üstünde tutuluyor ve ailenin şımarık evladı gibi her istediği yapılıyor. bu yüzden fenerbahçe'yi bir partiye, taraftarını da malum kitleye benzetiyorum. neyse, şimdilik entry bu kadar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın