• 5088
    tahir kum isimli paralı kaleme gözlemci raporunu sızdıran tff'ye, parayla haber yaptığı tespit edilmesine rağmen bu kişiyi çalıştıran demirören'in gazetesi hürriyet'e ve kendi grubundan olmamasına rağmen bu kişiyi yayına bağlayan turkuvaz medyanın a spor kanalına gerekli tavrı göstermezse seçimde aday dahi olmaması gereken yönetim. yapılmayan transferlerin bir bahanesi olabilir ama bunun yok.

    tahir kum kim amk? spor hukukçusu mu, bilirkişi mi bu adam çalışmadığı kanalın yayınına bağlanıp hocanın cezası üzerine yorum yapıyor?

    ayrıca bu sezon 2. kez disiplin raporuna ulaştığını söylüyor. tapelerde para karşılığı haber yaptığı belli olan bu satılık adama belge sızdıran federasyon tarafsız olmadığı bir kez daha kanıtlamıştır. şu konunun üzerine gidin artık yeter sustuğunuz.

    alma kardeşim ali naci'yi, nevzat'ı, emre kaplan'ı tesislere. çok mu zor şunu yapmak? bu adamların sana ne faydası var zaten? git inadına trt spor'un muhabirine taylan antalyalı röportajı ayarla. tivibuspor'a mohamed'le program yaptır mesela. sana karşı propaganda yapanları cezalandır. sezon başından beri bir tane futbolcu röportajı yok hiçbir yerde. sonra bütün medya sana karşı haber yapar tabii. zaten en tepeden medya patronlarına kadar hepsi fbjkli. bir de bizim bu medyaya karşı tavrımız olayı iyice düşmanlığa çeviriyor. olayın medya kısmını geçtim bir taraftar olarak ben neden futbolculardan bu kadar habersizim? kimi kimden saklıyoruz anlamıyorum. 3 yıl oldu şu iletişim işini beceremediniz. galatasaray bu ülkenin en fazla taraftarına sahip olan, en çok takip edilen takımı ancak sayenizde trabzonspor kadar bile gündem olamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın