resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6394
    balkan ekolünden geldiği için sevdiğim teknik direktör. yaşım yetmiyor ama özetlerden izlediğim yugoslav futbolcuların* olduğu dönemleri hatırlatıyor bana igor tudor.

    ön not: igor tudor'un galatasaray kariyeri net bir şekilde başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

    galatasaray'ın başında 2017-2018 sezonunun ilk birkaç haftası mükemmel top oynatmıştır. ne olduysa aynı sezonunun ilk yarısında içerdeki fenerbahçe maçında oldu. bir derbiyi kazanacağımız konusunda en rahat izlemeye başladığım maç ıstırap olmuştu resmen. o oyun geleceğin de sinyallerini vermişti. netekim müteakip haftalarda takımdan gönderildi.

    ben kendisini östersund maçı sonrası yaptığı basın toplantısı ve ligde oynattığı pres futboluyla hatırlarım. kişisel problemlerini ve futbola dair teknik sorunları profesyonel bir yardımla çözebilirse büyük hoca olacakmış gibi bir intiba uyandırdı bende hep.

    juventus'un başında başarılar dilerim. kendisi juve'nin öz evladıdır. evlat kontenjanı maalesef pek tutmuyor ama azıcık başarılı sayılabilecek istisnalar da var. solkjaer-man utd birlikteliği gibi. en azından bu seviyede başarılı bir kariyeri olur umarım.

    son not: umarım juve'nin sol bekini latovlevici ayarında futboldan bîhaber, sol ayağının jiroskop ayarı bozuk olan bir solağa emanet etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın