• 5077
    çoğu zaman kendilerini destekleyen benim gibileri bile çileden çıkartacak şekilde omurgasız davranışlar sergilemeye başlamış yönetimdir.
    bu taraftarın gücünü en çok sınayan ve yeri geldiğinde desteğini arkasında bulan bir yönetim iken bu kadar sessiz ve basiretsiz davranmaları beni delirtiyor.
    - senin maçının hakemi ve var sistemi ile ilgili aşağılıkça sözler söylenip, sana iftiralar atarken nasıl susarsın ey yönetim?
    - kendi maçını bırakıp neredeyse her maç senin maçınla ilgili konuşan rakibin başarısız başkanı hakkında neden doğru düzgün ve artık olması gereken şiddette cevap vermezsin ey yönetim?
    - rakibin hakkı olmayan şampiyonluk sayısı konusunda bağırırken karşı argümanlarla gidip nasıl bu mevzunun kapatılmasını sağlamazsın ey yönetim?
    - sana alenice düşmanlık besleyen kulüp başkanlarını nasıl ağırlaman gerektiğini öğrenemedin mi ey yönetim?
    - sağlık çalışanı adı altında bilmem kaç bin kişiyi stada sokanlara karşı ortalığı nasıl yangın yerine çevirmezsin ve nasıl ilk maçta öyle başa böyle tarak diyerek stadı sağlık çalışanıyla doldurmazsın?
    - sana alenice düşmanlık yapmış bir basketbol hakemini neden önemsersin?
    - toplumun ak yüzü olduğunun farkında değil misin? nasıl olur da istanbul sözleşmesi konusunda tek kelam etmezsin.
    - ne galatasaray'ın, ne fenerbahçe'nin ne de beşiktaş'ın gücü başkanından veya yönetiminden gelmez camiasından gelir. sen gücünün farkında değil misin ey yönetim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın