• 683
    demode görünen bir libero ile çalışabilecek topçularımız.

    günümüzün oyuncuya ve oyuncu stereotiplerine dayalı yavşak (guardiola) futbol anlayışı, bazı futbol değerlerini demode bırakmış durumda —aslına bakılırsa tüm diğer dönemlerde olduğu gibi.

    taylan’ın, takımın geri ucundaki eşleniği olabilecek ve söz konusu ikiliyi dikine kesecek bir pas kanalı oluşturacak bir adet libero.

    “kalmadı öyle topçular.” dediğinizi duyar gibiyim, ancak canımız fatih hoca’mız, deneysel yaklaşımlarıyla bir futbolcusundan böyle bir karakter yaratabilir diye düşünüyorum.

    pek de geçişken sayılmayan tavizsiz pas futbolumuza karşılık, geride ve ileride bu denli bir pas kanalı yetmezliği. paslaşamamaktan türeyen ibretlik hatalar. kaybedilmekten ziyade, kaybolunan maçlar.

    düşündükçe dertlenip fanteziye kaçıyor insan.

    bu isim muslera’nın ta kendisi olsa ve bir libero kalecinin bir kerte ötesinde, kaçamak bir libero olarak, zaman zaman oyuna katılsa ve pas seçeneklerimizi geliştirse diyeceğim, risk faktörleri fazla.

    bu isim direkt etebo olsa ve süpürücülüğünden yararlansak, mmmehh...

    bu isim ben olsam ve kadim rafael marquez alvarez’i örnek alıp mevkim için çalışsam... yeni topçular çok şanslı olsalar da bunun farkında değiller yahu.

    post scriptum: hoca’nın kendisi de bir zamanlar bir libero idi. keşke denese be... 3’lü de olsa olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın