• 78
    sonucunda, artık biraz olsun kötü oynadığımızı, takım oyununu sahaya süremediğimizi galatasaraylıların anlamasını umduğum karşılaşmadır..aksi takdirde, böyle gelmiştir, böyle gidecektir..

    maçı yenildiğimizi, servetin hata yaptığını, de santchis in ayakta duramadığını belirterek sonuç odaklı arkadaşlar mutlaka olacaktır...ancak durum bu değildir..hata tek başına servette değildir, olmamalıdır..

    servetin yaptığı şuursuzlukları defalarca burada yazdık, çizdik, yorumladık, kınadık...dedik ki, bu adam çok sağlam bir defans oyuncusu, büyük oranda güven veriyor ancak topu alıp ileriye çıkması, ayağında topu çok tutması her zaman tedirgin ediyor, dedik..servet bir oyuncudur, bir tarzı vardır, çok akıllı olmayabilir ama yüreğiyle oynar..peki ona bu aklı kim verecektir? (cevabı az sonra)

    maç boyunca, iyi oynadığımızı, iyi top çevirdiğimizi, çok pozisyon ürettiğimizi iddia eden arkadaşlar varsa, kenara çekilsin onlar..sözüm onlara değil, zaten söyleyeceklerimi de anlamayacaklardır..

    tüm ikinci yarı boyunca neredeyse şut çekmedik (sabrinin bir iki denemesi dışında)...maçın genelinde hiç verimli top oynamadık, ileride çoğalamadık, barosu yalnız bıraktık, o da kendince bişeyler yapıp topu kaybettiğinde "yuh, napıyor bu adam ya, tonla para saydık, iki top süremiyor" diye eleştirdik..peki tek başına iri kıyım ukraynalı etten duvarın içinde barosun ne yapmasını bekliyorduk? (a - uçmasını b-düşmesini c- stadyumdan ayrılması d- maximus cevap versin)

    sayın galatasaraylı arkadaşlarım, sorun yine vurguluyorum, skibbedir..bu maçta 80. dakikaya kadar adam akıllı bir organize atak üretemediysek, lincolnün bileğine, ardanın topuğuna gol ümidimizi bağlamışsak, zaten yensek de anlamı yok..kötü oynadık, hatta çok kötü oynadık..ilk 20 dakikadaki bomboş pozisyonlarda rakip takımın futbolcusu gole çevirebilseydi (ki bu çok muhtemeldi) zaten ben bu satırları yazmıyor olurdum, kimse de serveti suçlamıyor olurdu..herkes takımı ve skibbeyi suçluyor olurdu..galatasaray, açık oynayan takımlara karşı rahat gol buluyor, çünkü öyle usta ayaklar var ki takımda, her birisi bir maçta sahneye çıkıyor ve maçı götürüyor..ancak rakip biraz defansa yaslanmayagörsün, hemen çuvallıyoruz, çünkü b planımız yok..skibbenin güvendiği yetenekler tek başlarına kilidi açamıyorlar..bu ve benzeri defans odaklı oynayan takımlara karşı takımın taktikleri olmalı saha içinde, kısa paslaşmalar, ortasahanın ileriye daha dönük oynaması, çift forvet vs. vs...ama bunu benim değil, hocanın düşünmesi gerekiyor..ancak düşünecek bir hocamız yok..her oyuncu değişikliği, her kadro kuruluşu, her oyun düzeni aynı olan, herkesin bildiği, fazlasıyla basit çözülebilen bir hocamız var...ama olsun, daha önce de dediğim gibi, benficayı deplasmanda yendik...artık skibbe ilelebet teknik direktörümüz olarak kalabilir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın