• 550
    (bkz: süper lig 2020-2021 sezonu/#3111999)

    üç hafta önce söyledik hem de daha 8 puan kaybetmemiş, 8'de 8 yapmış galatasaray varken dedik. 5 puan kaybetmiş beşiktaş varken dedik. transferin son gününde fenerbahçe şov yaparken dedik. tarih 20 mart oldu, 30 maç oynandı. halen daha beşiktaş'ın kadrosu kötü, fenerin kadrosu iyi, bizim fikstür avantajımız var diyenler var. 3 hafta önce söyledik. hepsi yalan. bu yalana da ancak cahiller inanır. kusura bakmayın ama öyle. eğer bir insanın fikirleri gerçeklerle örtüşmüyorsa ya her söylenene inanacak kadar saf, ya da kendi fikri olmayacak kadar bilgisizdir. kusura bakmayın, özür dilerim ama benim kaba olmam bu gerçeği değiştirmez.

    doğrusu:
    fenerbahçenin kadrosu o kadar da iyi değil. doğru düzgün forveti yok. kadro o kadar gereksiz kalabalık ki, kim sezon başı gelse çok bir şey yapamazdı.

    beşiktaş'ın kadrosu fenerden iyi. çünkü futbol 40 kişi ile oynanmıyor. herkes sadece 11 kişi ile oynuyor. yani sakatlık yoksa sana 17 kişi fazla bile.

    galatasaray'ın da bu zemin ve bu seyircisizlikle iç saha fikstür avantajı filan yok. artık bir anlayın şunu, deplasman bizim için daha iyi.

    yahu sezon bitti, bir farkına varın artık. allah'tan üçüncüsünü 2 haftada 5 puan kaybederek biraz anlayanlar oldu. iyi de her şeyin aptalın anlayacağı şekilde mi ilerlemesi gerekiyor. tamam sergen kötü hoca zaten değil ama ver trabzonspor kadrosunu zor dördüncü olur. bugün beşiktaş kadrosu zayıf diyenler, sergen yalçın harikalar yaratıyor diyenler, beşiktaş şampiyon olduğu vakit kadro güzellemesi yapacak çünkü bu insanlar skor seyircisi. bilmiyorsun tamam. okumadın o da tamam. o zaman buyur:

    (bkz: süper lig 2020-2021 sezonu/#3111999)
    (bkz: sergen yalçın/@football)
App Store'dan indirin Google Play'den alın