• 534
    havlu attığımız sezondur. 19 mart 2021 gecesi hem 3 puanı, hem az olan morali hem de 3 ilk 11 oyuncumuzu kaybettik. iyi oyunu sürekli oynayan bir takım olmadı ancak geriye ısrarla düşmeyen bir beşiktaş takımı vardı, onları da şuan için favori yapan ve bence şampiyon yapacak olan durum da bu. dar kadrodan mükemmel bir verim aldı sergen yalçın ve planından asla vazgeçmedi, hikmet karaman'ın söylediği gibi "amatör, amatör" hatalar yapmadı.

    biz ne yaptık. 1 yenilgiyle iyi kötü devam ettirdiğimiz 4-1-4-1 dizilişini ve sistemini çöpe attık. oyuncuları kazanmak uğruna puanlar bıraktık. bir türlü as takımı bulamadık ve bu durum canımızı çok sıktı. sene başında kadromuz geniş ve yeterli değildi ancak devre arasıyla beraber kadromuz fazlasıyla yeterliydi şampiyon olmaya. sağlık olsun, bir seneyi daha kendi açıma kapatmış gözüyle bakıyorum. bizim hocamız fatih terim, değil futbol, türk sporunda kredisi en yüksek olan isim. kendisinin bir takılmayla kaç aylık planından vazgeçmesini kabul edemiyorum, akıl sır erdiremiyorum. panik hamlesiyle çift forvete döndük ve pas oyunundan uzaklaştık. yazarken bile aptal oluyorum bu duruma. oyunumuz bir kaç haftadır düşüşteydi ve hocanın bu durumu kabul etmemesi veya görememesi bana havluyu attıran konu.

    biz olamıyorsak açıkçası kim şampiyon olursa olsun, pek umrumda değil. kalan maçların hepsini kazanıp ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın