resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 532
    --- alıntı ---

    burak elmas kimdir?

    iş adamı burak elmas 1974 yılında istanbul’da dünyaya gelmiştir. avusturya lisesi mezunudur. ardından university of denver’da finans ve pazarlama eğitimi alan burak elmas sezginler holding a.ş., exel depolama ve dağıtım hizmetleri a.ş.’ de yönetim kurulu başkan yardımcılığı yapmıştır. 3 dönem galatasaray spor kulübü yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış 2017 yılında galatasaray başkanlığı adaylığı için ismi geçmiştir. özhan canaydın döneminde futbol şube sorumlusu olarak görev alan burak elmas eski galatasaray başkanı faruk süren’ in damadıdır. yelda süren ile evliliğinden bir oğlu birde kızı vardır. ünlü iş adamı sezgin elmas’ın oğlu olan burak elmas baba tarafından aslen giresunlu dur.

    --- alıntı ---

    burak elmas babamın oğlu değil, hic bir başkan aday adayı gibi. mustafa cengiz tekrar seçilsin, aday olsun felan saçmalıklara artik tahammül edemiyorum. mustafa bey sağlık sorunları sebebi ile hem artik kendisinin tartışılır hale gelip " bak satarım köyü haaa, ben gidersem kayyum gelir " lafları ile zaten büyük bir kesimden güensizlik oluşturdu ki seçime girdiğii vakit rakibi kimdi hatırlayalım *.

    burak elmas vizyoner oluduğuna inaniyorum, hem 74 doğumlu olması sebebi ile hem geımis tecrübesi ile bize artık yaşlı başkanlar değil genc, vizyoner ve avrupai yöneticiler lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın