resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kasımpaşa
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 998
    https://gss.gs/JWh.jpg

    ekteki fotoğraftan fenerbahçe’nin çiçeği burnunda (ne demekse bu ifade de hiç anlamadım ama neyse konumuz o değil) transferi irfan can kahveci’nin düğününe katıldığı anlaşılan galatasaray’lı futbolcu.

    takipten çıkmadan bu hareketi yapsa, kimse ses çıkarmazdı.
    fenerbahçe üzerine vazife olmadan kendisinin transferine saçma sapan argümanlarla müdahil olmasa da bu hareketi yapsa, kimseden ses çıkmazdı.
    irfan’ın adı bizimle anılıp, o kadar zaman dik durup sonra fenerbahçe’ye gitmese, kimse ses çıkarmazdı.
    irfan beşiktaş’a gitse, kimse ses çıkarmazdı.

    tamam, arkadaşsınız kabul ediyorum. e o zaman takipten çıkma şovu ne alaka? çıkmasaydınız takipten? kimse sorgulamazdı yine “niye halen takip ediyorlar?” diye. sırf taraftara şov yapmak için takipten çıktın, düğününe gidiyorsun. oldu mu yani bu hareket?

    oğulcan’ı severim. hatta 19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçında çıkıp iki tane sallayıp rize yedek kulübesinin önünde kayarak kutlasa keyif sigarası bile yakarım üzerine. kaç gündür de “neden oynamıyor, nerede?” diye tepkiler de verdim, hatta yedlin ile birlikte çok iyi ikili olacaklarını düşünüyorum vs. yazdım.

    yaptığı hareket yapılacak hareket değildir. kimse ondan takımı için arkadaşını silmesini beklemedi ama kendisi arkadaşını silmiş gibi görünüp sonra düğüne gidiyor. arkadaşını engellemeyi de sadece taraftara yaranmak için yaptığı ortaya çıkıyor.

    tamam hayat ya ak ya da kara değildir, elbette. bir de kız arkadaşının tarafı var onu da düşünmek lazım. ama hadi bizi geç, bu adamlar (adam dediğim için gerçek adamlardan özür dilerim) sırf galatasaray zarar görsün diye çıkıp hiç bir hakları olmamasına rağmen senin transfer sürecini konuşup ceza alman için kurullara baskı yaptı. kendini yakıştırdın mı oğulcan o ortama, sadece bunu merak ediyorum ben.

    sen yakıştırdıysan kendini oraya, sorun yok. ben seni oraya yakıştıramadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın