resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12314
    konunun aslinda iki boyutu var:

    birincisi profesyonel hayatta sen yöneticiler hakkinda herkesin gorup duyacagi sekilde bir yonetim elestirisi yaparsan konunun kovulmaya kadar gidecegini bilmelisin. senin kendi yoneticin de ayni fikirde olabilir hatta konuyu konusmus da olabilirsiniz ama sonucta sirketlerde dedikoduyla acik elestiri arasinda bariz bir fark vardir. bizim de yoneticilerin yanlis yaptigini dusundugumuz cok olur ama bunun iletisimini acik acik yapmayiz. yani belhanda’nin kovulmasi cok normal bence bu kismi artik gecelim.

    ikinci kisimsa adamin soyledigi sey dogru. yani simdi belhanda kovuldu diye zemin duzelecek mi? duzelmeyecek. elektrik faturasi cok geliyor diye saha aydinlatmalari gerektiginden az kullanildi mi? kullanildi. organizasyonlarda dogru soyleyeni koyden kovuyorsan geri kalanlari sakinlestirecek ciddi bir iletisim stratejisi uygulaman lazim. yani oyuncular sunu dusunecektir; tamam kardesim ben galatasaray’in sozlesmeli futbolcusuyum da bu kulup benim sahibim falan degil. benim onumde uzun bir kariyer var, ya bu berbat zemin yuzunden kalici bir sakatlik yasarsam ne olacak, kim hesabini verecek?

    peki bizim yonetimde sezonun geri kalani icin futbolcularla, belhanda’yi kovduk ama siz bizim icin cok degerlisiniz iletisimini yapacak derman var mi? tabii ki yok. yani ben takimin bu isten ciddi sekilde etkilenecegini dusunenlerden tarafim.

    fatih hoca takimi toparlayabilir mi? toparlayabilir ama bence bunu ancak yonetime bir cephe daha acarak yapabilir. bu durumda yonetim fatih hoca ile calismaya devam edebilecek mi? gorecegiz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın