• 5018
    şampiyonluk yolunda kaç zamandır oynadığımız kötü futbol unutularak, bu yolda gerekli transferleri yaparak artık topu teknik heyete atan yönetime sallamak için ortam oluşturuldu çok şükür. şimdi şampiyonluk elden giderse sorun belli kötü zemin, feshedilen belhanda sözleşmesi (fatih terim istemiyordu haberleri de çıkmaya başladı) yönetimin acizliği bila bila bila.

    ne yönetimmiş arkadaş ya yapılan tüm olumlu işler birden yerle bir ediliyor, en aciz yönetim, en başarısız yönetim, iş bilmez yönetim, tarihin en kötüsü yönetim. arkadaş adam hastalandı neredeyse ölecekti, bir deri bir kemik kaldı, yapamadıkları da bu takımın parasını çarçur etmemek adınaydı, tamam becerisizlikleri olmuştur ama bu kadar da nefret edilecek kadar değil. yazık vallahi yazık.

    kör öldü badem gözlü oldu. düne kadar herkes arkasından sallıyordu vurdumduymazlığı yüzünden. şimdi mi kıymete bindi. ne yapsalardı herkesin üstünde bir makamı rezil rüsva ettiği, oynadığı futbola bakmadan tüm suçu yönetime attığı için bir de tebrik mi etselerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın