• 5004
    çapsızlıkları artık hainlik boyutuna gelmiş aciz yönetimdir.

    belhanda'yı belki de taraftarın yüzde 80'i sevmezdi. ancak belhanda'yı bile kahraman yaptığınız için tebrik ederim. hakikaten siz iş bilmez çapsızlar ordususunuz. bir de yaptıkları açıklamaları yayınlayıp öyle sözleşmesini feshetmek tam anlamıyla komedidir.

    gidersin oyuncuya ağır bir para cezası verirsin olur biter. belhanda söylediği şeylerde haksız mıydı? değildi. çünkü şu zemini koskoca türkiye'de bir siz düzeltemediniz lan! iş bilmezler herifler. söylediği sözlerde ne bir hakaret ne de başka bir şey yok. eğer ücreti ödenmeden feshedildiyse ve belhanda mahkemeye gidip kazanırsa o parayı kim ödeyecek? siz galatasaray'da oldukça küçük bir grupsunuz ama artık bu kulübe yakışmayacak derece mide bulandırıyorsunuz.

    ben her ne kadar sert eleştirsem de yine de ibra edilmeleri gerektiğini düşünüyordum bugüne kadar. ancak bu belhanda olayından sonra anladım ki bu arkadaşların derdi kesinlikle galatasaray değil. bunlar kendi şovlarının kendi küçük mide bulandırıcı şeylerinin peşindeler. yaptıkları çapsızlıktan artık hainlik boyutuna geldi. ne hoca ne teknik ekip ne de taraftar böyle bir şey istemiyorken bunu yapmak düpedüz hainliktir.

    ibra edilmemeliler ve bu yaptıkları hainliklerin bedeli ödetilmelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın