• 4963
    aktif olarak türkiye cumhuriyeti gençlik ve spor bakanı olarak görev yapan mehmet muharrem kasapoğlu "onca transferi yapan bir kulüp, gerektiğinde stadyuma da gereken bakımı ve ilgiyi göstermekle mükellef. kulüpler gerekirse zemin için profesyonel destek alacak. türk futbolunun marka değerine ve imajına kimsenin zarar verme hakkı yok." diyerek yönetime çok ağır bir eleştiri de bulunmuş. aynı kişi 6 şubat 2021 fenerbahçe galatasaray maçında tribündeydi ve olanları gördü.

    yönetimden bir kişi bu kişi hakkında bir kişi bir şey dedi mi? hayır.

    bakanın yaptığı açıklamaların çok daha azını, puan kaybının verdiği üzüntüyle dile getiren ve daha sonra özür dileyen belhanda'ya ne yaptılar? en ağır şekilde sözleşmesini fesh ettiler.

    işte buradan nasıl insanlar olduklarını görebilirsiniz.

    bir tanesi galatasaray oyuncusu, bir tanesi bir partinin bakanı.

    işte buradan hangi tarafa daha yakın olduklarını görebilirsiniz.

    hem ekonomik hem de galatasaray gibi bir takımın menfaatlerini koruma da sınıfta kalan yönetim.

    ekonomik olarak da derneğin borcunu 3 yılda 10 katına çıkarmış bir yönetim, üstelik bankalar birliği ile anlaşma yapılmasına rağmen böyle bir borca sokmuş yönetim ekonomik olarak da çuvallamıştır.

    3 hafta önce fb yöneticisi rahatsız olduğunu dile getirdiği oyuncuyu gönderen yönetimdir aynı zamanda. keşke aynı duruşu ali koç'a karşı da gösterebilseniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın