• 4959
    son güne kadar desteklediğim ama bu saatten sonra benim için yok hükmünde olan yönetimdir. egolarının peşinden gidip eleştiriyi kaldıramadılar ve çok zorlu bir süreçte belhanda'nın sözleşmesini feshettiler.

    benim bildiğim fatih terim bu karara onay vermemiştir. buna eminim. galatasaray'da her zaman kol kırılır yen içinde kalır denilmiştir. bu şekilde bir ayrılığa asla izin vermez terim. tarık çamdal bile son güne kadar kulüpte kaldı, sözleşmesi fesh edilmedi burada. belhanda'ya yapılan büyük bir yanlıştır ve kulübü yönetim bir kez daha kaosa sürüklemiştir. belhanda nefretinden gözü dönenler bu karara istediği kadar sevinsin, 2 şampiyonluk yaşadığın, ilk 11'in önemli bir ismiyle ayrılmanın yöntemi bu değildir.

    oyuncu "seyircilere" küfrettiğinde sözleşmesini feshedibilirdin. bu eleştirilir ama yönetimin kararı, makul denilip geçilirdi. fenerbahçe maçında kırmızı yediğinde gönderebilirdin belki, bu da eleştirilir ama nispeten desteklenirdi. fakat "zeminin bu hali ne, koskoca galatasaray'a yakışmıyor, yönetim biraz bununla ilgilensin" cümlesini gurur yapıp kovarsan desteklenmezsin kusura bakma. sene sonunda sözleşmesini yenileme, kimse bir şey demez.

    teknik, taktik de yolla yine önemli değil. ama şu yapılan işin tek bir elle tutulur yeri yok. bu saatten sonra geride kalan oyuncuların motivasyon kaybı olmayacağını zanneden arkadaşlara ütopyalarında pembe dünyalarına devam etmelirini diliyorum. terim şu an sinirden tırnaklırını yiyordur. sene sonunda seçim için bu yönetim hariç, kime destek veririm onun planlarını yapıyordur.

    bir kez daha tam son düzlükte, kulübü kaosa sürüklediniz helal olsun. harbiden helal olsun. siz atasözlerini seversiniz, dereyi geçerken at değiştirilmez demişler. şu an derenin tam ortasında terim'in muhtemelen kalan haftalarda 11 oynatacağı çok kritik bir mevkideki atı vurdunuz. değiştirmediniz de, direkt olarak vurdunuz yani. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın