• 525
    maç sonunda fatih terim’in muhteşem oynadık lafına takılıp gece tekrarını izlediğim süper lig maçı. ya hocam aklımızla alay ediyor ya da saha kenarından futbol ne oynarsan oyna güzel gözüküyor. hocamızın muhteşem oynadık dediği maçın ikinci yarısının ilk 7 dakikasında, rakip yarı alanda 1 tane pas yapamamışız. evet yanlış okumadınız, tam 7 dakika, kendi evimizde, orta sahasında ziya’nın oynadığı takıma karşı rakip yarı sahada 1 pas yapamamışız. bulduğumuz tek pozisyon da son dakikadaki doldur boşalttaki karambol pozisyonu.

    ne kadar inanmak istemesem de hocamızın fenerbahçe maçı sonrası karbonat’a verdiği ayardan sonra bir rehavete girdiğini düşünüyorum. özellikle ankaragücü ve sivas maçları için ne rakiplere bir hazırlık yapılmış, ne de kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirebilmişiz. sivas’ın tek yaptığı şey olan yatabare’ye şişirip o’nun indireceği toplarla gradel ya da boyd’a servis yapılması olayına hiç bakmamış hoca zira yatabare maşaallah atılan her topu indirmiş ya da vurdurmuş ama sonrasında engel olabilmişiz.

    artık olan oldu, geçtiğimiz bu 1 haftadan çok ciddi dersler çıkarmamız gerekiyor. daha ortada 36 puan gibi çok yüksek bir rakam var ama bir an evvel bişeylerin düzelmesi de şart. önümüzdeki kayserispor maçı çok önemli zira kayseri son haftalarda iyi oynayan, özellikle geçiş hücumlarını hızlı yapabilen bir takıma evriliyor ve bu da bizim en yumuşak karnımız. 3’ncü bir puan kaybı psikolojik olarak da oyuncuların inancını zedeler.

    umarım fatih hoca artık hakem yönetimlerini merkezine almadan, buna değil takım oyununa konsantre olarak, takımı tekrar rotasına sokar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın