• 517
    maç bitiminde maalesef can sıkan, sinir bozan, insanda hiçbir şey yapma isteği bırakmayan maç oldu.

    kısa kısa değinmek istiyorum:

    * kadro seçimini garipsememiş olsam da belhanda'nın sonradan oyuna girdiği son haftalarda rezil oyununa rağmen ilk 11'i hak etmiş olduğunu düşünmek tartışılabilir. feghouli ve kerem'in ise 70 dakika kenarda oturtulmuş olması büyük skandal.

    * böylelikle ankaragücü ve sivas ile oynanan son 2 haftada sadece 1 puan alabilmiş olduk ve o zorlu fikstürü kayıpsız geçmiş olmamızın hiçbir esprisi veya avantajı kalmamış oldu.

    * sahanın en kötüleri linnes ve taylan'dı. özellikle taylan'da müthiş bir korkaklık ve çekingenlik sezdim. uzun pas atabileceği birçok pozisyonda geri dönüp yana pas vermeyi tercih etti. içine selçuk inan kaçmış gibiydi bugün.

    * feghouli oyunda olduğu kısa dilimde bile farkını ortaya koydu. aldığı her topu olumlu kullandı. özellikle sol ayağıyla çıkardığı şut harikaydı.

    * tüm bunlara rağmen son bölümde maçı kazanmaya çok ama çok yaklaşmıştık. önce halil'in altıpasta bomboş pozisyonda topu dağlara taşlara vurması, sonrasında ise son dakikada karambolden gol çıkaramamış olmamız çok üzdü. sonuç olarak kolay yenilen 2 gol ve götümüzü yırtarak attığımız 2 gol var ortada.

    tyler boyd'a da ayrıca değinmek istiyorum. maç sonu röportajında "beşiktaş için de ayrıca sevindim" lafı profesyonellikle bağdaşacak türden değil. beşiktaş'ın boyd'a maç öncesi teşvik vermediğinin garantisini kim verebilir? seneye forma sözü mü verildi? maç öncesi boyd ile nasıl bir iletişim kuruldu? bunlar araştırılmalı ve boyd'a pfdk'dan mutlaka ceza gelmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın