• 495
    ikinci yarisinda iyi oynadığımız mac. hah simdi gelelim mac bitti, kadro su bu istediğini soyle. basta hocanin arkasinda durdum bir su takiminizin arkasinda durun be. yeter artik. evet ilk yari hatali bir kadro yapisiyla ciktik. ama hocanin kafasinin icini biliyor muyuz? ne amacla bu yapiyla cikti. gram sevmediğim adami savunmak zorundayim evet. elin fenerbahçelisi, besiktaslisi ne bicim savunuyor takimini, laf soylettirmiyor. gelmisler laf ediyorlar. sanki pasam kendisi antrenman yaptirdi tum hafta da kadro begenmiyor. adamin kafasindaki oyun plani tutmadi. 2. yari dogru degisiklikler yapti. iyi de oynadik, sans bizden yana degildi.

    halil ayagina gelen firsati tepti. olabilir. ceza sahasi icinde orada feghouli ya da falcao olsaydi, ya da ne bileyim marcao bile olsaydi o goldu kesinlikle. olsun, bazen sanstir bu isler. neden genc oyuncularin daha cok sure almasi gerektigi konusunda bu kadar israrci olduğum bi nebze olsun anlaşılmıştir umarim. tecrube iste bunlar. ha yine ayni halil ibrahim dervişoglu, falcao'nun ofsaytta kalip kafa vurdugu poziyonda hemen falcao'nun arkasindaydi ve falcao vurmasaydi, o vuracakti. belki de gol olacakti. sonrasinda macin son bolumunde yine ceza sahasinda topla kaldiginda da tecrubesizliginin kurbani oldu. olsun, azmetti. kerem de keza öyle. daha tecrubeli olsalar ikinci yari kesnlikle bu maci çevirirdik.

    acikcasi suraya iki bilgi edinirim, farkli bir bakis açısı gorurum, kendimi geliştiririm diyorum, bakiyorum surekli adam asmaca. son donemde alakasiz, tanimadigim nickler goruyorum, ulema maasallah. en iyisini biliyor, en iyisini soyluyor. kalite de surekli yerlerde ne hikmetse. ben kaliteli entryler okurum diye bakiniyorum, hep asina oldugum kisilerden mantikli argumanlar alirken, isterse yerden yere vursun, ha bak dogru bir bakis acisi, ben bu sekilde dusunmemistim diyorum. ama artik ne kafalar yasiyorsa da bazi arkadaslar adam asmaca oynamaya geliyor.
    bu takim bu sene sampiyon olamasa bile ben sonuna kadar arkasindayim. yeter ki su 2. yaridaki futbolu gorelim. sirf buraya prim kasmaya gelenlerle ayni potada olacagima, tek basima tanidik es dostla tartisirim. bu nedir be. bir kere de su takimin arkasinda durun. sezon sonuna kadar sozluge girmeme totemim başladı. hayirli ugurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın