resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 6738
    radamel falcao, 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçı'nda ilk on birde başlarsa, takım arkadaşlarını çıldırtır. aynı emre akbaba'nın çıldırttığı gibi. 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı dolayısıyla oluşmuş yüksek takım motivasyonunu falcao 45 dakikada yok edebilir. çünkü sivasspor burada saf futbol oynamaya gelmeyecek ve galatasarayın hırslı olduğunu bildiği için sivaspor da ona göre mücadeleci oynayacak. adamlar zaten fenerbahçe'nin gayri resmi pilot takımlarından. benim tahminim fiziken ölmüş falcao'ya ceza sahası civarında nefes aldırmazlar. ben falcao'nun ikili mücadele kazandığını, hava topu aldığını dahi hatırlayamıyorum. adam öldü artık, herkes kabullensin. adam yeniden doğacak diye geçen sene şampiyonluk gitti, bari bu sene gitmesin. bitmiş adam, kabullenin artık. adam kimlikte 35, vücud olarak 45 yaşında. artık jübile yapması gerekiyor. gerçekten yazık, kulübün parasına yazık, bu kadar emeğe yazık, taraftara yazık. bir hata yapıldı, kabul edin. zararın neresinden dönersek kar. ısrar etmek zaman ve başarı kaybından başka bir şey değil. galatasaray hiç kimsenin spor salonu değil. adam 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı'nda 45. dakikada oyuna girdi, takım 10 kişi kaldı, mostafa mohamed ahmed kırmızı kartı gördü, takım 9 kişi kaldı. üstelik bir karşı karşıya pozisyonu mındar etti, beş dakika sonra başka karşı karşıya pozisyonda topu bile tutamadı. zaten halil umut meler ile rakip 12 kişi olmuştu. 9 kişi bayern münih bile süper lig sonuncusu ankaragücü'nü bırak, amatör lig sonuncusu 12 kişilik takımı zor yener. 3 kişi eksik oynamak kolay mı? forvette oynaması gereken ve hak eden kişiler bu hafta itibarı ile ryan babel ya da ryan donk. falcao gol atıyor demeyin, attığı gollerin yarısı penaltı zaten.

    "pek yakında" filminin içindeki karakter oyuncusu ''yönetmen ahben sonel'' için enis fosforoğlu neyse, taraftar için de falcao tam olarak o. 40 senedir çekmek istediği filmi sonunda çekme şansı yakalar. ve 40 yıldır enis fosforoğlu'nu başrol olarak hayal eder. fakat artık enis yaşlanmıştır. enis fosforoğlu'nu teelfonla arar ve *:

    ahben sonel*: alo, enis merhaba. ahben ben.

    enis fosforoğlu*: kardeşim niye arıyorsun sen beni iki de bir?

    ahben sonel*: enis, sonunda başlıyoruz şahikalara. çok heyecanlıyım, inanabiliyor musun. hemen gel yarın kostüm ölçülerini alalım.

    enis fosforoğlu*: bak seni polise veririm. yeter ulan iki senede bir aynı aktör aranır mı? filmi de çekemiyorsun. düş ulan yakamdan yeter.

    ahben sonel*: ahahah. hiç öyle şey olur mu ayol, sen benim jönümsün.

    enis fosforoğlu*: jönün müyüm? 60'ımı geçtim ulan. arama bir daha beni. arama lan manyak. arama !

    vallahi durum aynen böyle. bir yenileyin kendinizi artık.

    (bkz: radamel falcao garcia/@football)
    (bkz: 7 mart 2021 galatasaray sivasspor maçı/#3119730)
App Store'dan indirin Google Play'den alın